Beşiktaş 2-0 MKE Ankaragücü

Beşiktaş 2-0 MKE Ankaragücü

Süper Lig'de kâbus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş, ligde 5 maç sonra kazanarak taraftarına "dünya varmış" dedirtti. İyi bir oyunla Ankaragücü'nü 2-0 deviren Beşiktaş, Serdar Topraktepe yönetimindeki ilk maçında Dolmabahçe'de taraftarının yüzünü güldürdü.

TRENDYOL Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, 33. hafta maçında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2-0 yenmeyi başardı.

Teknik direktör Fernando Santos'un görevden ayrılması sonrası, ikinci kez takımın başına getirilen Serdar Topraktepe, siyah beyazlılara nefes aldırdı. Tüpraş Stadyumu'ndaki maçta oldukça istekli bir görüntü sergileyen Beşiktaş, 18. dakikada Ernest Muçi ve 67. dakikada Jackson Muleka'nın golleriyle 2-0 kazandı.

İki takımın da birer topu direkten dönerken, ilk yarıda Beşiktaş'ın etkili oyununa karşılık vermekte zorlanan MKE Ankaragücü, ikinci yarı başında toparlandı. Beşiktaş kalesinde üst üste ataklar bulmasına rağmen gol sevinci yaşayamayan MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun cezalı olduğu için saha kenarında olmadığı maçta İstanbul'dan eli boş ayrıldı.

Bu sonuçla, Beşiktaş puanını 51 yaptı ve bir maçı eksik 52 puanlı Trabzonspor'un arkasında üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. MKE Ankaragücü 37 puanda kaldı. İki ekip, 23 Nisan tarihinde Ankara'daki Türkiye Kupası mücadelesinde tekrar karşı karşıya gelecek.

Öte yandan, Beşiktaş'ta sarı kart gören Svensson, Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

TFF 1. Lig'de oynanan tek karşılaşmada;

Altay 0-2 Manisa FK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler