Bilal Erdoğan ifadeye gitmeye hazır

Bilal Erdoğan ifadeye gitmeye hazır

Necmettin Bilal Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, “Müvekkilim sabit ikamet sahibi olup, savcılık makamlarınca yapılacak bir bildirim üzerine ifadeye gitmek için hazır olduğumuzu kamuoyuna arz ederiz” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın 17 Aralık’taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ikinci dalgasında ifadeye çağırıldığı iddialarından bir ay sonra, avukatı açıklama yaptı.

Avukat Ahmet Özel, İstanbul Başsavcılığı’nca 25 Aralık’taki soruşturma kapsamında müvekkili Bilal Erdoğan hakkında yakalama ve gözaltı olan bir çağrı kağıdının ulaşmadığını ifade ederek Anadolu Ajansı’na şunları söyledi: “Meclis’te yaşananlar ve bir kısım medyada yer alan müvekkilim hakkındaki haberler, hukuki olmayıp tamamen siyasi amaçlıdır. Müvekkilim sabit ikamet sahibi olup savcılık makamlarınca yapılacak bildirim üzerine ifadeye gitmek için hazır.”

Yolsuzluk soruşturmasını yürüten Savcı Muammer Akkaş’ın Bilal Erdoğan’la ilgili yazdığı iddia edilen “çağrı kağıdı” medyaya yansımıştı. Çağrıda ifade günü olarak 2 Ocak tarihi görünüyordu.

Soruşturmadan alınan Savcı Akkaş 16 Ocak’ta Tekirdağ’a atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler