Çankaya ve Mamak'ta kanlı sabah: 5 ölü

Çankaya ve Mamak'ta kanlı sabah: 5 ölü

Ankara Dikmen'de bir polis memuru biri meslektaşı iki kişiyi öldürdü ardından teslim oldu.

Ankara Çankaya'da sabah saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti. Aynı dakikalarda Mamak'ta da bir silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırı sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi, saldırıyı gerçekleştiren kişi de olay yerinde intihar etti

Ankara Çankaya'daki Dikmen Sokullu Caddesi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Bir polis memuru, eski eşi ile yanındaki arkadaşını silahla vurarak öldürdü.

ESKİ EŞE VE ARKADAŞA 12 KURŞUN
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.Y., eski eşi polis memuru N.T.B. ile yanındaki arkadaşı Ş.D.'yi silahla vurdu. Saldırıda N.T.B. ve Ş.D. hayatını kaybederken olayın ardından kaçan polis memuru A.Y. daha sonra teslim oldu.

N.T.B.'nin 20 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. N.T.B.'nin sırtına 8 kurşun, Ş.D.'ye ise 4 kurşun isabet ettiği belirtildi.

İKİNCİ SİLAHLI SALDIRI DA MAMAK'TA
Ankara'nın Mamak ilçesinde de aynı dakikalarda sokakta silahlı saldırı meydana geldi.

ankara-mamak-kanli-saldiri-resim-03.jpeg

Ankara Mamak'ta sabah saatlerinde cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtilen A.Ş., sokak ortasında A.S. ve  B.S.'yi silahla vurdu. A.S. ve B.S. hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren A.Ş., daha sonra olay yerinde intihar etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler