Çankırı Belediyesi'nde 'danışman' depremi!

Çankırı Belediyesi'nde 'danışman' depremi!

İrfan Dinç Belediyesi'nde işe gelmeden maaş alan 10 danışmanın işine son verildi.

Çankırı Belediyesi'nde eski başkan İrfan Dinç tarafından, belediyede ne iş yaptıkları bilinmeyen ancak "danışman" kadrosundan her ay düzenli olarak maaş alan 10 personelin iş akitleri yeni başkan Hüseyin Boz tarafından bugün feshedildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Çankırı Belediyesi'nde mesaiye gelmeden her ay maaşlarını bankamatikten düzenli olarak alan ve sokaktaki vatandaş tarafından "Avara Tepesi" olarak adlandırılan  "danışman" kadrolu Rafet A., Mithat K., Mehmet D., Arif D., Recep D., Mustafa T., Veli D., Hasan B.A. ve Halil S.'nin iş akitleri bugün itibariyle feshedildi.

SOKAKTAKİ VATANDAŞ, BAŞKAN BOZ'DAN
DAHA CESUR HAMLELER BEKLİYOR!
Yaşanan gelişme sonrası görüşlerini aldığımız Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "24 Haziran seçimlerine bir ay gibi bir süre kalmasına rağmen, ülkede alınmış olan bu seçim kararı öncelikli olarak Çankırı'ya büyük bir hizmette bulundu! 3 Dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İrfan Dinç'in 'milletvekili' olma sevdası ile boşalttığı koltuğa idealist ve haramla-helali ayırabilen bir isim getirildi. Ben şahsen yeni başkan Hüseyin Boz'un çok daha ses getirecek icraatlere imza atacağını düşünüyor ve bu icraatleri kendisinden Çankırı halkı adına bekliyorum. Bugün gerçekleştirilen 10 danışmanın (!) iş akitlerinin feshedilmesi bu tezimi güçlendiriyor! Kıt kaynaklara sahip Çankırı Belediyesi'nin 1 lirasının dahi değerli olduğunu görevde bulunduğu 14 yıllık süre içerisinde 1 gün dahi düşündüğünü göremediğimiz İrfan Dinç'in bugün ortaya çıkan 10 danışmana (!) bugüne kadar hangi konularda danıştığından ziyade, bu zat-ı muhteremler ay sonunda bankamatiğe giderek kendilerine tahsis edilen o saçı bitmemiş yetim hakkı bulunan paraları nasıl kursaklarından geçirdiler, doğrusu merak ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler