Çankırı Belediyesi'nde MHP'li bankamatikçi!

Çankırı Belediyesi'nde MHP'li bankamatikçi!

Çankırı Belediyesi'nde 'bankamatikçi' çalışan sayısı her geçen gün ortaya çıkan yeni isimlerle bambaşka bir durum almaya başladı! Bankamatikçiler kervanına katılan son isim MHP tabanını da şok edecek düzeyde!

Çankırı Belediyesi'nde adeta kangrene dönüşen 'bankamatik personeli" (!) listesine kardeşi halen MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Oğuzhan Akbaba da dahil oldu...

Geçtiğimiz günlerde Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bir ihbarla başlayan süreç sonucu ortaya çıkan bilgiler Oğuzhan Akbaba'nın İrfan Dinç'in belediye başkanlığı döneminden bu yana Çankırı Belediyesi'nde mesaiye gitmeden ay sonlarında maaşını 'atm'lerden çektiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Oğuzhan Akbaba halen Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığını da sürdürmekte.

SOSYAL MEDYADAKİ SON PAYLAŞIMI
İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMLA TERS ORANTILI!

Oğuzhan Akbaba'nın sosyal medyadan yaptığı son paylaşım, yıllardır sürdürdüğü 'bankamatik çalışanı' (!) durumuyla da hayli ters orantılı geldi bizlere! Neden mi?

Akbaba, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "TERTEMİZ GELİYORUZ... Tüm kamuoyu araştırmalarında bizleri açık ara önde gösteren tüm hemşehrilerime şükran ve sevgilerimi sunuyorum. Unutmayın birlikte kazanacağız." derken kendisinin AKP'li belediyede ballı-börekli 'bankamatik çalışanı' olduğunu unutmuş ve yıllardır Çankırı'da ezilen MHP tabanıyla kendisini eşdeğer tutmanın gayretine girmiş!

İşte o paylaşım:

akbaba-paylasim-facebook-resim-04.jpg

OĞUZHAN AKBABA'DAN JET HIZIYLA YANIT!
Haberimiz sonrası bizlere telefonla ulaşan Oğuzhan Akbaba, iddialarla ilgili olarak "Ben Çankırı Belediyesi'ne 'su sayaçları bayisi' olarak hizmet veriyorum!" dedi ve "Çankırı'da hiç bir zaman Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapmadım" ifadesinde bulundu.

SU SAYAÇLARI BAYİLERİ BELEDİYE'DEN MAAŞ MI ALIYOR?
Sözcü18'in yaptığı haberi 'çürütme' (!) hatta hatta 'yalan haber' haline dönüştürme gayreti içerisine giren Oğuz Akbaba'nın verdiği yanıt hayli komik!

Neden mi?

Akbaba'nın haberimizle ilgili yanıtına bakarsak; Çankırı'da 'su sayaçları bayisi' olarak hizmet verenlerin de Çankırı Belediyesi'nin 'bankamatik' memurları olduğunu düşünmemiz gerekir! Oysa ki; Oğuzhan Akbaba Çankırı Belediyesi'nden 'bankamatik' (!) çalışanı olarak MAAŞ almıştır. Nokta!!!

HABERİMİZ SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI BULDU

Sabah saatlerinde okuyucu ile buluşan haberimiz sosyal medyada büyük yankı buldu. Haberle ilgili yapılan okuyucu yorumlarından bazıları:

face-yorumlari-resim-04.jpg

akbaba-haber-yorum-2-facebook-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler