Çankırı'da Amatör Spor'un başında AKP'li Başkan olursa!

Çankırı'da Amatör Spor'un başında AKP'li Başkan olursa!

Çankırı'da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi ve başkanlığa AK Parti İl Başkanı Celal Kaman yeniden seçildi!

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa bir kez daha AK Parti İl Başkanı Celal Kaman getirildi. Genel Kurulu Koç Otel'de saat 18.00'de gerçekleştiren Celal Kaman, akabinde yine aynı otelde düzenlenen iftar yemeği programı da AK Parti seçim propagandasına dönüştü!

Nasıl mı?

Celal Kaman dün akşam yaşanan iftar programı ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun Olağan Kongresini gerçekleştirip 2017/2018 sezonunda faaliyette bulunan kulüplerimize malzeme yardım çeklerini değerli konuklarımızın da katılımıyla takdim ederek iftarımızı hep birlikte birlik ve beraberlik içersinde yapıyoruz" dedi.

Kaman'ın "... hep birlikte birlik ve beraberlik içersinde yapıyoruz." mesajının arka planına baktığımızda ise masada AK Partili isimlerden başka kimse yok!

Başta AK Parti Çankırı milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu... Belediye Başkanı Hüseyin Boz... İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker... Ve geceyi organize eden AK Parti Çankırı İl Başkanı aynı zamanda ASKF Çankırı Başkanı Celal Kaman!

Gecenin yemek faturası kime çıkıyor?

ASKF'ye!

Yani Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na...

Oyları kim topluyor AK Parti!

Paralar devletin daha doğrusu saçı bitmemiş yetimin hakkından! Hizmeti getiren sözümona AK Parti!

81 il içerisinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı olarak ikinci bir AK Partili, ya da başka bir partinin İl Başkanı görev almıyor!

Çankırı'da amatör spora hizmet edecek başka isim yok mudur ki; AK Parti'nin İl Başkanı ASKF'nin başındadır?

İsmi üzerinde A'dan Z'ye sayısız tartışma yapılan Celal Kaman'ın ASKF Başkanlığından en kısa zaman içerisinde ayrılması hem Çankırı adına, hem de 'amatör spor' adına büyük bir hizmet olacaktır.

cankiri-mv-adaylari-akp-celal-kaman-resim-05.jpg

Çankırı ASKF Başkanı Celal Kaman, düzenlenen iftar programında yanına partisinin milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu'nu aldı. Masada yer alan diğer isimler arasında Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker de bulunuyordu. Anlayacağınız masa, yani Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Çankırı temsilciliğinin iftar programı "AKP tanıtım ve propaganda"sına dönüştürülüvermişti!

cankiri-amator-spor-celal-kaman-akp-resim-05.jpg

ÇANKIRISPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEVDA KARAALİ'DEN
KONUYLA İLGİLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI
AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilmesi ile ilgili olarak Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Twitter üzerinden bir mesaj yayımladı. 

Karaali mesajında; "Sporun kalbi olan ASKF'ler tarafsız, tüm şehri ve çocuklarımızı emanet edecek değerlere sahip insanlar tarafından temsil edilmeli. Taciz ve çapkınlıkları ayyuka çıkan, fakat konumu nedeniyle susturulan GERÇEKLERle İl başkanlığı yapılabilir ama ASKF Başkanlığı kabul edilemez. @rte"

İşte o Tweet:

sevda-twitter-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler