Çankırı'da 'polis aracı' zincirleme kazaya neden oldu

Çankırı'da 'polis aracı' zincirleme kazaya neden oldu

Çankırı'da Atatürk Bulvarı'nda sabah saatlerinde yaşanan olayda, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait devriye aracının sürücüsünün neden olduğu zincirleme kazada 5 araç ve bir motosiklet hasar gördü.

ÇANKIRI'da Atatürk Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme trafik kazasında park halindeki 5 araçta maddi hasar meydana gelirken bir motosiklet de kazada hasar gördü.

Edinilen bilgilere göre İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait ve polis memuru K.A'nın kullandığı 18 A 71370 plakalı 'devriye' aracı, sürücüsünün hatalı direksiyon kırması nedeniyle park halindeki araca arkadan çarptı.

Darbe alan özel araç önce önündeki motosiklete, motosiklet de önündeki 4 aracı tetikleyerek maddi hasarlı zincirleme kazaya neden oldu.

Kaza ile ilgili görüntüleri izlemek için - TIKLA

KAZAYA NEDEN OLAN DEVRİYE ARACINI KULLANAN
SÜRÜCÜ POLİS MEMURUNUN ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri ile birlikte jandarma trafik, başta polis aracını kullanan sürücü K.A'yı alkolmetre ile ilk testi yaptı. Yapılan teste itiraz eden memur K.A Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürülerek 'görüntülü kan testi'ne tabi tutuldu. Resmi olmayan bilgilere göre sürücü K.A'nın 50 promil alkollü olduğu öğrenildi.

cankiri-zincirleme-kaza-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler