Çankırı'dan Ankara'ya uzanan 'milli eğitim' rezaleti!

Çankırı'dan Ankara'ya uzanan 'milli eğitim' rezaleti!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın son icraati 'milli eğitim'in içinde bulunduğu içler acısı durumu çok güzel özetliyor...

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, koltuğunun altında bölge milletvekilinin kara kalem resmi ile TBMM koridorlarında dolaşması gündeme damgasını vurdu.

Olay, Çankırı milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. Milletvekili Akbaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın, Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği kara kalem portre çalışmasını TBMM'deki odasında kendisine sunmasını takipçileriyle paylaştı.

Akbaşoğlu mesajında; "1-İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yazıcı beye ziyaretleri için teşekkür ediyor güzel hediyeleri müdürümüze

2- ve emeği geçen Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
ÇANKIRI'DAN ANKARA'YA RESİM Mİ TAŞIR?

Öncelikli olarak yaşanan olay iki soruyu gündeme taşıdı:

1- Devletin okullarında 'resim' dersinde yapacak resim kalmadı da siyasetçinin fotoğrafları mı resmediliyor?

2- Diyelim ki öğrenci böylesi bir çalışmayı yaptı... Öğrencinin yaptığı bu çalışmayı koskoca ilin İl Milli Eğitim Müdürü koltuğunun altına alıp Çankırı'dan Ankara'ya yollara düşüyor ve TBMM koridorlarından geçip milletvekilinin makamında çerçeveli fotoğrafı kendisine sunuyor! İl Milli Eğitim Müdürü'nün görevi Çankırı'dan Ankara'ya resim taşımak mı?

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAZICI'NIN BU DAVRANIŞI
ÇANKIRI VALİSİ MESUT KÖSE'NİN VİZYONUNDAN ÇOK MU ÇOK UZAK!

Çankırı'nın yeni valisi Mesut Köse'yi göreve geldiği ilk günden bu yana sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Vali Köse öncelikli olarak 'zorunlu' olmadıkça medya önüne çıkmaktan imtina ediyor. Yaptığı ilçe ziyaretlerine dahi Valilik Basın Bürosu çalışanlarını götürmeyen Vali Köse'nin İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın bu icraati karşısında nasıl tavır alacağını merak ediyoruz!

Edindiğimiz izlenimler bize; İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'nın son icraati, Çankırı Valisi Mesu Köse'nin bugüne kadar sergilemiş olduğu 'devlet adamlığı' fotoğrafından çok mu çok uzakta!

Önümüzdeki süreç, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın son icraatinin beraberinde hangi olayları getireceğini kamuoyuna gösterecek...

Merakla izliyoruz...

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler