Çankırılı iş insanından Dilovası'na 100 milyon liralık yatırım

Çankırılı iş insanından Dilovası'na 100 milyon liralık yatırım

Yatırım değeri toplamda 100 milyon lirayı aşacak olan yeni bir proje Kocaeli'nin Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı temel atma töreni ile start aldı.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın değerli Mütevelli Heyeti Üyesi Fahrettin Yavuz'un sahibi olduğu Duraline Şirketler Grubu, Kocaeli Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde Aluminyum fabrikası temel atma töreni gerçekleşti.

Dün gerçekleştirilen temel atma törenine başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 1074 Spor Klübü Başkanı Barbaros Özdemir ve Çankırı Eğitim Kültür Vakfı'nı ttemsilen Başkan Yardımcısı Ömer Bezci, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Sunar, Nuri Altay katıldı.

Yatırım bedeli 100 milyon liranın üzerinde olacak olan fabrikanın içinde bulunduğumuz 2021 yılı sonunda bitirilmesi hedefleniyor. 21 Bin metrekare üzerinde 3 kat olarak inşa edilecek olan fabrika tamamlandığında yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler