Cengiz Ünder adım adım Fenerbahçe'ye

Cengiz Ünder adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe'nin milli yıldız Cengiz Ünder'in transferinde son aşamaya geldiği ve anlaşmanın sağlandığı iddia edildi. Fransız basını sarı lacivertlilerin Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardığı ve transferin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

FENERBAHÇE, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder’in transferi için geri sayıma geçti. 8+3 nedeniyle milli yıldız Cengiz Ünder’i gündemine alan Fenerbahçe transferi bitirme aşamasına geldi. Daha önce Marsilya ile anlaşmaya varan sarı lacivertliler oyuncuyu da ikna etti.

FRANSIZLAR DUYURDU

Fransa’nın en ünlü gazetelerinden L’Equipe’te yer alan son dakika gelişmesine göre; Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile anlaştı. Şu anda Marsilya ile son görüşmeler yapılıyor. Fenerbahçe'den 2 yönetici görüşmeler için Fransa'da bulunuyor.

Marsilya’nın 2 yıl daha sözleşmesi olan Cengiz Ünder için 10 milyon Euro istediği, Fenerbahçe’nin 8 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro da bonuslar içeren bir teklif sunduğu, transferin kısa bir süre içerisinde açıklanacağı belirtildi.

26 yaşındaki kanat oyuncusunun kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediği, Kanarya’nın Cengiz Ünder'i yüksek maaş teklifi ile ikna ettiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler