Çerkeşli doğalgazına kavuştu

Çerkeşli doğalgazına kavuştu

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yaşayanlar, doğalgaza kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Belediye Başkanı Hasan Sopacı, bölge milletvekili Hüseyin Filiz'e teşekkür etti.

Çerkeşli vatandaşımızın özlemle beklediği hayallerimizi süsleyen doğalgaz geride bıraktığımız cuma günü ocaklarda yanmaya başladı.

Doğalgazın Çerkeş ilçesine verilmesi ile birlikte Belediye önünde meşale yakma töreni gerçekleştirildi. Meşale yakma törenine ilçe kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Recep Güney, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 14:00 de ilçeye verilen ilk gaz ile doğalgaz meşalesi dualar eşliğinde kurban kesilerek yakıldı. Belediye Başkanı Hasan Sopacı yapmış olduğu konuşmada “ Her hizmetin en iyisini hak eden değerli hemşehrilerim bu tarihi güne tanıklık etmeye hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 11 Eylül 2015 tarihinde Yenikent Mahallesinden Bismillah diyerek başladığımız doğalgaz çalışmalarını bugün gaz vererek sonuçlandırmanın gururunu mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz genelinde yüzde yetmiş oranında tamamlanan doğalgaz hat döşeme çalışmaları önümüzdeki yıllarda yüzde yüze çıkarılarak tamamlanacaktır. Değerli hemşehrilerim, büyük ve modern bir ilçe olabilmek için olmazsa olmazların başında gelen doğalgazın ilçemize gelmesinde büyük emeği olan başta Milletvekilimiz Hüseyin Filiz’e İstanbul’dan Ankara’dan Karabük’ten, Zonguldak’tan, Çankırı’dan ve köylerimizden nüfus konusunda bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize, dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve Kargaz Şirketine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Bugün bu anı yaşıyorsak onların ve siz değerli hemşehrilerimizin inancı sayesindedir. Laf ile değil hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz. Sadece doğalgaz değil seçimlerde vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getireceğiz. Doğalgaz ile birlikte elektirk hattının yer altına alınması kanalizasyon çalışmaları ile cadde ve sokaklarımız büyük bir şantiye gibi oldu. İnşallah su çalışmasına da başlayıp alt yapı sorunlarımızı tamamıyla ortadan kaldıracağız. Tüm bu çalışmaları yaparken sizin affınıza sığınıyoruz. Doğalgaz medeniyettir. İlçemiz bugün medeniyete kavuştu. Çalışmalar esnasında verilen rahatsızlıklardan dolayı sizlerden özür diliyorum. Sıkıntılar sona erdiğinde mutlu ve huzurlu şekilde yaşayacağımız bir Çerkeş’e kavuşacağız. AK Parti iktidarının farkı ile Çerkeş ilçemiz hizmet almaya devam edecektir. Bu tarihi günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Doğalgazı Çerkeşli hanımlarımıza hediye ediyor iyi günlerde kullanmayı nasip etsin diyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler