Çerkeş'te 'Yetenek Sirkiniz' rüzgarı esti

Çerkeş'te 'Yetenek Sirkiniz' rüzgarı esti

Çerkeş Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında yapımı tamamlanan Kültür Merkezi'nde deneme etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

ÇANKIRI'nın Çerkeş ilçesi Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen "Yetenek Sirkiniz" gösterileri başta minikler olmak üzere programa katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı. "Yetenek Sizsiniz" programıyla ünlenen Cambaz Mithat, birbirinden şaşırtıcı şovlarıyla heyecan yaşattı.

Programda; Ateş Şov, Jonglör, Tek Teker Bisiklet, Yılan Şov ve daha birçok farklı gösteri yer alırken, hem minikler hem yetişkinler gösteriler sırasında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'nde bugün düzenlenen program üç seans şeklinde (13:00 - 15:00 - 17:00) gerçekleşti. Yaklaşık 1500 kişi "Yetenek Sirkiniz" gösteri programını izledi. Program sonunda çocuklar piton yılanı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gerçekleştirilen programla ilgili konuşan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ''Deneme etkinlikleriyle devam ettiğimiz Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'nde 'Yetenek Sirkiniz" ekibi gösterilerini ilçemizde sergileyerek pırıl pırıl parlayan gözleriyle etrafa neşe saçan yavrularımızı eğlendirdiler. Kıymetli çocuklar bu tür etkinliklerin ve gösterilerin devamı gelecek." diyerek önümüzdeki süreçte Belediye Kültür Merkezi'nde benzer gösterilerin çok daha sık tekrarlanacağı müjdesini de verdi.

cerkes-kultur-merkezi-resim-033.jpg

cerkes-kultur-merkezi-resim-044.jpg

cankiri-cerkes-yetenek-sirkiniz-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler