CHP lideri Özgür Özel'in videosu sosyal medyada 'viral' oldu

CHP lideri Özgür Özel'in videosu sosyal medyada 'viral' oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Meclis'te yaptığı konuşmanın bir bölümü sosyal medyada 'viral' oldu. Özgür Özel, paylaşım yaptığı videoda HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'özerklik' talebini masaya yatırdı...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in X hesabından yaptığı paylaşımda, bütçe oylaması öncesi yaptığı konuşmadan bir bölümü yayınladı.

Özel paylaşımdaki videodaki konuşmasında Devlet Bahçeli'nin CHP ile ilgili yaptığı eleştirileri yanıtlarken; "Madem ki Sayın Bahçeli kendisini muhalefet partisi olarak tanımlamıştır. Biz muhalefete muhalefet etmeme geleneğimizi MHP üzerinden de sürdürelim, değerlendirmem bununla sınırlı olsun. Çünkü gün birbiriyle uğraşma günü değil. Bütçe konuşulacak, şehitler var, 'uzatmayalım' dedik geçtik. Sayın Devlet Bahçeli CHP'yi dinlemedi. Ama sayın Devlet Bahçeli oturdu HÜDA PAR'ı dinledi. İttifak ortağı HÜDA PAR'ı... HÜDA PAR'ın Genel Başkanı elinde hilafet yeşili parti programıyla sanki inadına dönüp MHP sıralarına bakarak şunları okudu." dedi.

Özgür Özel'in bu konuşmasından sonra videoda HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yazıcıoğlu'nun Meclis'te yaptığı konuşmadan (kendi sesinden); "Olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle 'eyalet sistemi, özerklik, federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilmelidir' diyoruz. Tamam mı?" diyor ve söz yine Özgür Özel'e dönüyor:

"Özerklik... Eyalet sistemi... Federasyon... Bunların olumlu-olumsuz yönleri varmış. 'Olumsuz yönlerini say' deseniz, bana düşse, neler söyleyeceğimi benden iyi bilirsiniz. Ama bana neye düşsün? Bunlar ittifak ortağı değil mi? HÜDA PAR'la ittifak yapmadılar mı? Olumlu yönlerini biri saysın, olumsuz yönlerini biri saysın! Hadi Recep Tayyip Erdoğan olumsuz yanlarını saysın! Rabia yapsın, saysın!" diyor ve söz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de yaptığı konuşmadan bir bölüm ekrana düşüyor:

"Tek millet... Tek bayrak... Tek vatan... Tek devlet..."

Özgür Özel yine kürsüden devam ediyor:

"Ne olur bunları sayınca? Federasyon olursa, eyalet olursa tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet olmaz. Bunlar olumsuz yönleri. Peki olumlu yönlerini kim sayacak? Hadi bakalım; Ağzına geleni söyleyen Devlet Bahçeli, ağzını aç da konuş bakalım! Bu sistemin olumlu yönlerini de sen anlat ittifak ortağının yerine. Sayın Devlet Bahçeli... İttifak ortağının söylemiyle söyleyelim:"

Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon konuşmasından bir bölüm ekrana geliyor:

"Ne yazık ki kadere bak! Kadere bak... Kimler kimlerle beraber yan yana geliyor? Kadere bak! Aaaahhh aahhhh..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler