Danimarka’dan gelip eski eşini ve kızını öldürdü

Danimarka’dan gelip eski eşini ve kızını öldürdü

Danimarka'da yaşayan Yaşar Temur (53), bir süre önce Türkiye'ye tatile gelen ve 3 yıl önce boşandığı Zübeyde Temur ile kızları Hatice Temur'un (7) izlerini sürüp, Nevşehir'in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü.

DANİMARKA'da yaşayan Zübeyde Temur, kızı Hatice’yi de yanına alarak bir süre önce memleketleri Adana’ya geldi.

Zübeyde Temur, buradan da Nevşehir’in Avanos ilçesine giderek, bir otele yerleşti. Bunu öğrenen Zübeyde Temur’un 3 yıl önce boşandığı, akrabası da olan Yaşar Temur da önce Adana’ya geldi, buradan da otomobille kızı ve eski eşinin konakladığı Avanos’taki otele geçti.

Aynı zamanda Danimarka vatandaşı da olan Yaşar Temur, bugün saat 14:30 sıralarında otelin havuzunda yüzerken bulduğu eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yaşar Temur, yanındaki bıçağı çekip Zübeyde Temur ile kızını havuzda bıçaklayarak kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Zübeyde Temur ile kızı Hatice Temur'un öldüğünü belirledi. Anne ve kızının cansız bedenleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Yaşar Temur, polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. İlçenin Altınpınar köyünde teslim olan Yaşar Temur, gözaltına alındı. Yaşar Temur’un emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

TUTUKLANDI

Olayın ardından Yaşar Temur, polisi arayarak teslim oldu. Yaşar Temur, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

yasar-timur-pismanligim-yok-resim-02.jpg

'PİŞMANLIĞIM YOK' DEDİ

Yaşar Temur'un 3 yıl önce boşandığı Zübeyde Temur ile kızları Hatice Temur’u (7) izlerini sürüp, Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdükten sonra sosyal medyadan paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Temur'un sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Sakın beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak başka çare bırakmadılar. Ben kızına kıyacak kadar cani biri değilim. Ama onu anasız babasız tek başına bırakamazdım. Bu şerefsizlerin dünyasında ne yapardı? Kimin eline kalırdı? Şimdi en azından günahsız cennete gidecek. Onun bütün vebali günahı benim boynuma. Ben yapmam gerekeni yaptım. Hiç bir pişmanlığım yok. Anası, babası, kardeşi, bacısı ve benim 3 sıpam, ortadaki bütün pisliği bilmelerine rağmen o şerefsizin arkasını tuttular. Bana bin türlü oyun oynayıp her türlü iftirayı attılar. 1,5 yılda yaşadığımı bir ALLAH bilir bir ben bilirim hepsi bir olup beni yalnızlığın ve çaresizliğin içine attılar BU DUNYADA KIYMET GÖRMEK ISTERSEN YA ORUSPU YADA PUST OLMAK GEREKİYORMUŞ BAŞTA HACCA GARISI OLMAK UZERE BU KONUDA HAKIMA Giren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum Allah'ın huzurunda hesaplasacagim Ekte yayınlayacağım ses kaydını anası babası hepsi dinlediler fakat inkâr ettiler beni iftiracı gösterdiler BENIM ANLIM ACIK BAŞIM DIK YAPMAM GEREKENİ YAPTIM HIC BIR PISMANLIGIM YOKTUR" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

mektup-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler