Afyonkarahisar'da katliam gibi kaza: 7 ölü, çok sayıda yaralı var

Afyonkarahisar'da katliam gibi kaza: 7 ölü, çok sayıda yaralı var

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu biri çocuk 7 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

ELİM kaza, Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. B.K., idaresindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüs sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip ardından ağaçlara çarparak devrildi.

7 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, minibüsteki S.A (15), Ü.C.A (19), G.B (60), M.C (65), N.T (63) ve H.K (51) olay yerinde, P. B (60) ise kaldırıldığı Bolvadin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Sürücü ile araçtaki 13 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla Afyonkarahisar ve Konya’daki hastanelere kaldırılan yaralıların 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Valiliği de sosyal medya hesabından trafik kazasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sultandağı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Çay ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin soruşturması devam etmektedir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’ne kaldırılan yaralıları ziyaret ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler