Deniz Sekiye 6 yıl 3 ay hapis cezası

Deniz Seki'ye 6 yıl 3 ay hapis cezası

Ünlü şarkıcı deniz seki, “kokain bulundurmak ve kullanmak” suçundan yaklaşık 6 ay tutuklu kaldığı davada kokain ticaretinden 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmaktan suçlu bulundu ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özel yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Seki'nin katılmadığı öğrenildi. 
 
Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, "Müvekkilim kullanım amaçlı olarak başkasına uyuşturucu vermiştir. Bu kasıtla hareket etmiştir. Telefon dinlemeleri hukuka aykırı olarak yapılmıştır. Beraatine karar verilmesini talep ediyorum" dedi.
 
Karakaya, "Yargı kararlarına saygımız var ama bu karar tabii ki eleştirilebilir. Bu mahkeme kararı ile ‘uyuşturucu kullanan insanlarla, bu işin ticaretini yapan insan arasında fark görülmemektedir' gibi bir algı oluşmuştur. Bu karara hukuken katılmıyoruz. Bu karar için temyiz yoluna başvuracağız" şeklinde konuştu.
 
DAHA ÖNCE NELER OLMUŞTU?
Şarkıcı Deniz Seki hakkında, "Uyuşturucu madde ticaretine yardım etmek" suçundan yargılandığı davada 8 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Bir süre sonra ise Seki hakkında yakalama kararı çıkmış, bu karar sonrasında tutukluluğa çevrilmişti.
 
Seki, bir süre hapis cezası almıştı. 24 Şubat 2009 tarihinde tutuklanan ve Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürülen şarkıcı, 2 Ekim 2009'da cezaevinden çıkmıştı. Çıkışta gözyaşlarına boğulan Seki, "Değiştim, yepyeni pırıl pırıl, gerçekten arınmış bir Deniz Seki göreceksiniz" demişti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler