DG Sivasspor, Başakşehir’i yenip ilk galibiyetini alarak lideri değiştirdi!

DG Sivasspor, Başakşehir’i yenip ilk galibiyetini alarak lideri değiştirdi!

Haftaya lider giren Başakşehir, sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini alıp zirveyi Adana Demirspor'a kaptırdı. Bu sonuçla Demir Grup Sivasspor da ilk galibiyetini aldı.

SPOR Toto Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadeleyi DG Sivasspor 2-0 kazanarak bu sezon ilk galibiyetini aldı.

DG Sivasspor 45+2’de kazandığı penaltıda Dia Sabia ile 1-0 öne geçti. Başakşehir’in ikinci yarıda yaptığı değişiklikler golü getirmedi. DG Sivasspor, 85’te İsrailli oyuncusu Dia Sabia ile 2’yi bularak İstanbul’dan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Bu skorla Başakşehir sezonun ilk yenilgisini alarak 17 puanla 5. sıraya girdi. İstanbul ekibi 9. haftaya lider olarak başlamıştı. DG Sivasspor ise sezonun ilk 3 puanını aldığı haftada 7 puanla 15. sıraya yükseldi.

Gelecek hafta Başakşehir sahasında İstanbulspor’u konuk edecek. Sivasspor ise Giresunspor ile karşılaşacak.

YİĞİDO’NUN HASRETİ SONA ERDİ

Ligde geçen sezonun son haftasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’u 2-1 yenen kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon galibiyet hasretini Medipol Başakşehir karşısında sonlandırdı.

Ligde iç sahada Gaziantep FK (1-1), Corendon Alanyaspor (1-1), VavaCars Fatih Karagümrük (0-0) ve İstanbulspor ile (1-1) berabere kalan, Atakaş Hatayspor’a (2-1) mağlup olan, dış sahada ise Adana Demirspor (0-3), Beşiktaş (1-3) ve MKE Ankaragücü’ne (2-1) yenilen Sivas temsilcisi, 3 puan hasretine deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir karşısında son verdi.

Süper Lig'de gecenin diğer karşılaşmasında;

Trabzonspor 0-0 Kasımpaşa

TFF 1. Lig'de gecenin maçında

Altay 0-2 Çaykur Rizespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler