Fatih Karagümrük: 1 - Konyaspor: 4

Fatih Karagümrük: 1 - Konyaspor: 4

Sezonun flaş takımlarından Konyaspor iki haftalık kötü gidişin ardından Karagümrük'ü deplasmanda 4-1 mağlup edip haftayı 2. sırada kapattı. İki gol atan Serdar Gürler hem skora katkısı hem de futboluyla formunu sürdürdü.

Süper Lig’in 16. haftasında Karagümrük ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 4-1 kazanarak hem lider Trabzonspor'u takibini sürdürdü hem de 2. sıradaki yerini korudu.

Son iki maçta Gaziantep FK’ya yenilen ve Yeni Malatyaspor ile berabere kalan Konyaspor, hücumdaki etkinliğini bu maçta gösterip rakibine fark attı!

PERDEYİ KARAGÜMRÜK AÇTI

Karagümrük, 12. dakikada stoper Burak’ın pasıyla savunma arkasına sarkan Pesic’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole cevap 29. dakikada Rahmanovic’ten geldi: 1-1.

İKİNCİ YARIDA KONYASPOR FIRTINASI

53. dakikada bu kez Konyaspor stoperi Abdülkerim asist yaptı. Karagümrük’ün atağında topu kapan Konyaspor kaptanı, sağ kanattaki Serdar Gürler’i gördü. Luckassen’i teke tekte yakalayan Serdar ceza sahasın girer girmez çektiği sert şutla Viviano’yu çaresiz bıraktı: 2-1.

Konyaspor 85. dakikada fişi çekti! Yine ani atakta kaleye giden rakibin atağını durdurmak isteyen Luckassen, rakibine yaptığı faul sonrasında kırmızı kart gördü. Hakem itiraz etmeyen Hollandalı stoper, takım arkadaşına çok sinirlendi.

Frikikte topun başına geçen Guilherme çok şık bir vuruşla serbest vuruştan topu filelere gönderip bu sezon ikinci golünü attı ve skoru 3-1 yaptı.

88. dakikada ise maça noktayı koyan Serdar Gürler oldu. Oyundan düşen Karagümrük, yine savunma arkasında boşluk verdi. Soner’in pasında kaleye koşu yapan Serdar ceza sahasında yaptığı vuruşla maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

Bu sonucun ardından Konyaspor 30 puanla 2. sırada yer aldı. Karagümrük ise 22 puanda kaldı.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Başakşehir FK: 2 - Kasımpaşa: 1 
Çaykur Rizespor: 3 - Göztepe: 1 
Antalyaspor: 2 - Trabzonspor: 1

TFF 1. Ligde günün sonuçları:
Boluspor: 0 - Adanaspor: 0
Keçiörengücü: 3 - Bandırmaspor: 2
Tuzlaspor: 1 - Menemenspor: 1
Balıkesirspor: 1 - Ümraniyespor: 2
İstanbulspor: 2 - Eyüpspor: 1
Bursaspor: 1 - Manisa FK: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler