Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü

Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü

'Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü'nde kan aktı...

Dün İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü'ne katılan bir Fenerbahçe taraftarı bıçaklanarak öldürüldü. Yaralanan bir taraftar ise hastaneye kaldırıldı.
 
Fenerbahçe'nin bazı taraftar grupları UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği kararı protesto etmek amacıyla bugün bir yürüyüş düzenlenmişti.
 
Edinilen bilgilere göre Anadolu Yakası Genç Fenerbahçeliler grubu üyesi Kadir Ökçesiz (28) uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Aynı olayda yaralanan Cenk E. ise Kızıltoprak Florence Nightingale hastanesinde ameliyat edilerek tedavi altına alındı.
 
Öte yandan bıçaklanarak öldürülen Ökçesiz'in Anadolu GFB Grubu'nun lideri İbrahim Gümüştekin'in kayınbiraderi bilgisi de mevcut.
 
KATİL ZANLISININ FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI
Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarının UEFA kararlarını protesto etmek için Bağdat Caddesi'nde yaptığı yürüyüşte bıçaklanarak öldürülen Kadir Ökçesiz'in katil zanlısı olduğu iddia edilen Batuhan Ö.'nün protesto yürüyüşündeki fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı.
 
Fotoğrafta sakallı olduğu görülen Batihan Ö.'nün bir grup Fenerbahçeli taraftar arasında yürüdüğü gözlemleniyor.
 
UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek isteyen Fenerbahçe taraftar grupları, Bağdat Caddesi'nde Pazar günü akşamı yürüyüş düzenlemiş, bazı taraftarlar, yürüyüşün ardından Kadıköy Yoğurtçu Parkı'na geçmişti. Parkta bir grupla çıkan kavgada Kadir Ökçesiz ve Cenk E., bıçakla yaralanmış, hastaneye kaldırılan Ökçesiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
 
kadirokcesiz-katili-yuruyuste-sozcu-resim-071.jpg

FLAŞ! KADİR ÖKÇESİZ'İN KATİL ZANLISI YAKALANDI - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler