FLAŞ.. Adana'da 15 yaşındaki çocuk

FLAŞ.. Adana'da 15 yaşındaki çocuk

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir iddia ortalığı karıştırdı.

İddiaya göre polisin Akrep tipi bir zırhlı araçtan attığı ses bombası olduğu belirtilen cismin kafasına isabet ettiği 15 yaşlarında İbrahim Aras isimli bir çocuk hayatını kaybetti. Olayın doğruluğu henüz teyit edilemedi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet mahallesinde Metro mevkinde görgü tanıklarının polisin Akrep tipi bir zırhlı araçtan attığını aktardığı ses bombası olduğu belirtilen bir cisim 15 yaşındaki İbrahim Aras isimli çocuğun ölümüne yol açtığı öne sürüldü.

Mardin doğumlu olduğu öğrenilen Aras adlı çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi. İddiaya göre Aras'ın hayatını kaybetmesinin ardından polislerin içerisinde bulunduğu zırhlı araç hızla olay yerinden uzaklaştı...

İddiaya göre polisin cenazeyi kaçırmak istemesi üzerine kısa bir süre sonra olay yerine gelen BDP'li yöneticiler, emniyet amirleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cenazeyi almak isteyen emniyet amirlerine BDP'li yöneticiler, savcı olay yerine gelip, inceleme yapmadan cenazeyi teslim etmeyeceklerini söyledi. Aras'ın cenazesi hala yaşamını yitirdiği noktada yerde duruyor. Yurttaşlar savcı gelmeyene kadar cenazeyi yerden kaldırmayacaklarını ifade ediyor.

Adana'da terör örgütü yandaşları Diyarbakır'ın Lice İlçesinde yaşanan olayları bahane edip, korsan gösteri düzenledi. Yol kapatan gruba, polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Saat 17.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi Güneykuşak Bulvarı'nda toplanan yaklaşık 200 kişi çevreden topladıkları parke taşları ile kaldırımla barikat kurup, yolu yaya ve araç trafiğine kapattı. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, aralarında yüzlerini maskeyle kapatan kişilerin de olduğu grubun dağılması için uyarılarda bulundu. Kalabalığın taş atarak karşılık vermesi üzerine çevik kuvvet, biber gazı tazyikli suyla müdahale etti. Bu sırada göstericilerden biri TOMA'nın lastiğini bıçakla patlattı. Yüzleri maskeli gruptan bazı kişiler silahla havaya ateş açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler