Funda Özkalyoncu ‘Kürk Mantolu Madonna’yı şarkıcı Madonna sandı

Funda Özkalyoncu ‘Kürk Mantolu Madonna’yı şarkıcı Madonna sandı

TV8'de Aramızda Kalmasın adlı programda sunucu Funda Özkalyoncu'nun gafı sosyal medyada alay konusu oldu.

Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yayımlanan ve uzun zamandır çok satanlar listesinden inmeyen romanı ‘Kürk Mantolu Madonna’ beyazperdeye taşınıyor. Baş karakter Maria Puder’i Beren Saat’in canlandıracağının konuşulması üzerine bu sabah TV8’de Aramızda Kalmasın adlı program, bu konuyu ele aldı. Ancak Funda Özkalyoncuoğlu, kitaptaki ‘Madonna’yı ünlü müzisyen Madonna sandı ve yorumlarıyla izleyenleri şoke etti. Bu olay kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

SABAHATTİN ALİ’YE BÜYÜK AYIP
Funda Özkalyoncuoğlu, Jess Molho ve Sena Keçeli’nin sunduğu programda Kürk Mantolu Madonna’nın beyazperdeye uyarlanması konuşuldu. Kitabın ismindeki Madonna’nın ünlü pop star Madonna olduğunu sanan katılımcılar uzun süre Madonna’nın yaşamının sinemada ilginç olabileceğini tartıştı. Kitabın konusunun pop star Madonna’nın hayatı olmadığını bilmeyen sunucular tartışmayı uzun süre sürdürdü ve bu olay sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA
Kürk Mantolu Madonna, Sabahattin Ali’nin 1943 yılında yayımladığı bir roman… Madonna ise 1958 doğumlu… Yani Sabahattin Ali bu romanı yazdığında Madonna daha doğmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler