Galatasaray 4-0 Alanyaspor

Galatasaray 4-0 Alanyaspor

Galatasaray, kritik Manchester United maçı öncesi sahasında ağırladığı Alanyaspor'u rahat bir oyunla 4-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. RAMS Park’taki mücadeleyi sarı-kırmızılılar her iki devrede attığı ikişer golle 4-0 kazanmayı başardı.

Okan Buruk’un Manchester United maçı öncesi rotasyona gittiği maçta gol perdesini 37. dakikada Mauro Icardi açtı. Arjantinli yıldız ligde 3 maçlık aranın ardından gol attı. 45. dakikada Dries Mertens şık golle skoru 2-0’a getirdi. 59’da Mertens yine sahneye çıkıp Icardi’nin asistinde arka direkte topu filelere gönderdi: 3-0. Maça noktayı koyan ise son haftaların golcüsü Zaha oldu: 4-0.

GALATASARAY İKİ KEZ DİREĞE TAKILDI

Galatasaray maçta iki kez direğe takıldı. 8. dakikada Icardi kaleciyi geçip çektiği şutta topu yan direğe nişanladı. Oyuna sonradan giren Tete de 88. dakikada çektiği şutta önce kaleci Ertuğrul’a ardından direğe takıldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 34 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Üst üste 3. maçta da gol atamayan ve puan hasreti maça çıkan Alanyaspor da 10 puanla küme düşme hattındaki 17. sırada kaldı.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
İstanbulspor 2-1 Hatayspor
Gaziantep FK 0-1 MKE Ankaragücü
Konyaspor 2-0 Kasımpaşa

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Bodrum FK 0-1 Adanaspor
Bandırmaspor 0-1 Şanlıurfaspor
Ümraniyespor 1-2 Boluspor
Giresunspor 1-3 Kocaelispor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler