Galatasaray ikna oldu! Sacha Boey, Bayern Münih'te...

Galatasaray ikna oldu! Sacha Boey, Bayern Münih'te...

Alman devi Bayern Münih, Sacha Boey'un transferi için Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi.

GALATASARAY, Temmuz 2021’de 1 milyon 150 bin Euro’ya renklerine kattığı Sacha Boey için Bayern Münih ile 32+8 milyon Euro’ya el sıkıştı. Bavulunu toplayan 23 yaşındaki sağ bek Türk futbolunda rekor kırıp gidiyor.

Futbola Fransa'nın Rennes takımının altyapısında başladı. A takımda çok şans bulamadı. Dijon’da kiralık oynadı. Temmuz 2021’de, Fatih Terim teknik direktör, Burak Elmas da başkanken Galatasaray’a 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliye 21 yaşında gelirken, akıllarda soru işaretleri vardı.

2021-22 sezonunda iki kulvarda toplam 19 maça çıktı, 1 gol attı. 18 maçı sakatlık yüzünden kaçırınca camiayı kızdırdı. Ne Terim, ne de Domenec Torrent’in gözüne giremedi.

2 SEZONDA PİYASASI ZİRVE YAPTI

Ve Ocak 2024’te beklenen oldu, bavulunu topladı. Avrupa ve dünya futbolunun devlerinden Bayern Münih, Manchester United’ın da istediği Sacha Boey’u renklerine kattı.

Almanlar, bonservis pazarlığına 15 milyon Euro önererek başladı. Cimbom tok alıcı stratejisi uyguladı. Taraflar 32 artı ‘bonuslar’ karşılığında dün resmen el sıkıştı. Boey’u Berlin’e getirmek için Almanlar, İstanbul’a özel uçak yolladı ancak iş uzayınca yolculuk bugüne kaldı. İmzalar da Berlin’de atılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler