Galatasaray, Keçiörengücü'nü 1-0'la geçerek Kupa'da son 16'ya kaldı

Galatasaray, Keçiörengücü'nü 1-0'la geçerek Kupa'da son 16'ya kaldı

Galatasaray bir penaltı, iki direkten dönen top olmak üzere birçok pozisyonu harcadığı maçta Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek kupada son 16'ya kaldı.

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 5. Tur mücadelesinde Galatasaray ile Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Nef Stadı’ndaki mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 1-0 kazanarak tur biletini aldı.

Galatasaray baştan sona üstün olduğu karşılaşmada Seferovic ile 41. dakikada penaltıdan yararlanamadı. İsviçreli oyuncu penaltı atışında topu direğe gönderdi dönen topa da dokunduğu için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Rotasyonlu kadroyla sahada olan Galatasaray’da ikinci yarı Emin Bayram’ın şutu direkten döndü. Galatasaray’a turu getiren golü ise oyuna sonradan giren iki isim hazırladı. 71’de oyuna giren Kerem, 65’te Seferovic’in yerine oyuna giren Gomis’i kale ağzında topla buluşturdu. Tecrübeli Fransız golcüye ise sadece topa dokunmak kaldı.

Maçın 86. dakikada Ankara Keçiörengücü’nde Olawoyin ceza sahası dışından çektiği şutta top direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. 90+1’de ise bu kez Galatasaray’ın golcüsü Gomis’in ceza sahası içerisinde çektiği şutta top yan direğin dibine çarpıp auta çıktı.

Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray 1-0'lık skorla Keçiörengücü'nü eleyerek kupadaki yoluna devam etti...

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turda bugün oynanan karşılaşmaların sonuçları:

Kayserispor 2-0 Gençlerbirliği
Konyaspor 3-2 Bodrumspor
Gaziantep FK 3-1 Boluspor
Adana Demirspor 3-4 Çaykur Rizespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler