Galatasaray, Şampiyonlar Ligi aşkına! Molde’yi 90+3’te yıktı: 3-2

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi aşkına! Molde’yi 90+3’te yıktı: 3-2

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için önündeki son engel olan Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek İstanbul'daki rövanş için avantaj elde etti.

ŞAMPİYONLAR ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray, eşleşmenin ilk maçında Molde ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Molde Aker Stadı’nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 3-2 kazanarak gruplara kalma yolunda avantaj elde etti. Eşleşmede ikinci maç, 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Maça hızlı başlayan Molde 8. dakikada Ellingsen ile öne geçti. 25. dakikada Sergio Oliveira frikikten skora dengeyi getirdi. 29’da Yunus’un enfes pasında Mauro Icardi ceza sahası içerisinde çok şık bir şut çekerek topu filelere gönderdi: 2-1.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve ataklarla tehlikeli olan Molde 56. dakikada Haugen ile skoru 2-2’ye getirdi. Oyuna sonradan giren Norveçli Midtsjö, kendi ülkesinde Icardi’nin pasında topu boş kaleye gönderip 90+3’te skoru belirledi: 3-2.

YUNUS’UN GOLÜ VAR’A TAKILDI

Galatasaray’da Yunus’un 43. dakikada ceza sahası dışından çektiği şutta top filelere gitti ancak VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem öncesinde Mertens’in rakibine faul yaptığını işaret edip golü iptal etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler