Hatayspor 3-2 Trabzonspor

Hatayspor 3-2 Trabzonspor

Trabzonspor 2 farklı öne geçtiği maçta Hatayspor'a 3-2 mağlup oldu. 70'e kadar 2-0 önde olan bordo mavililer 90+6'da yediği üçüncü golle büyük bir şok yaşadı. Hatayspor arka arkaya bulduğu gollerle 3 puanı alıp namağlup serisini sürdürdü.

TRENDYOL Süper Lig’in 6. haftasının kapanışında Trabzonspor deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetleriyle kendine gelen Trabzonspor 2-0 öne geçtiği maçta Hatayspor’a 3-2 mağlup oldu.

Mersin’de oynanan mücadelede Visca ve Onuachu’nun golleriyle 2 farklı üstünlük kuran Trabzonspor, Hatayspor’un Rivas, Lamkel ve Dele-Bashiru ile bulduğu gollerle engel olamadı ve sahadan eli boş ayrıldı.

Son 20 dakikaya 2-0 öne giren Trabzonspor arka arkaya yediği gollerle büyük bir şok yaşadı ve 3-2 mağlup oldu. Süper Lig’de 6 haftadır mağlup olmayan Hatayspor, Trabzonspor’a da kaybetmedi ve seriyi sürdürdü.

PERDEYİ VİSCA AÇTI

44. dakikada Trabzonspor Edin Visca’nın golüyle öne geçti. Bordo mavililerin yeni golcüsü Paul Onuachu’nun neredeyse orta sahaya yakın bir yerden kafayla Hatayspor savunmasının arkasına attığı pas asiste dönüştü. Visca ceza sahası içine girerek sert bir şutla kaleciyi mağlup edip takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bordo mavililerin golüyle bitti.

ONUACHU FIRTINASI DEVAM EDİYOR

İkinci yarıda Hatayspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda Trabzonspor Onuachu ile farkı 2’ye çıkardı.

Hatayspor’un savunmadan uzaklaştırmak istediği topu alan bordo mavililerin beki Eren Elmalı güzel hareketlerle korner çizgisine kadar inip topu yerden içeriye çıkardı. Savunmadan seken top arka direkte bekleyen 2.01’lik golcü Onuachu’nun önünde kaldı ve golcü oyuncu takımını 2-0 öne geçirdi.

UĞURCAN’IN HATASI İLE FARK 1’E İNDİ

Maça ortak olmak isteyen Hatayspor aradığı golü 72’de buldu. Ceza sahasına gelen ortada sert bir vuruş yapan Rigoberto Rivas, Uğurcan’ın üstüne gelen topu ıskalamasıyla golü buldu ve Hatayspor farkı 1’e indirdi.

Beraberlik için yüklenen Hatayspor 80’de penaltı bekledi. Ceza sahası içinde Benkovic’in müdahalesi sonrası hakem Burak Şeker VAR’a davet edildi. Pozisyonu inceleyen hakem pozisyonun penaltı olmadığını, önceden bir müdahale olduğunu gösterdi ve oyun devam etti.

LAMKEL ATTI 2-2 OLDU

Hatayspor durumu 2-2’ye getiren golü Lamkel ile buldu. 88. dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde Lamkel’in şutu savunmaya çarparak ağlarla buluştu ve Hatayspor maça denge getirdi.

90+6’DA 3 PUAN!

Hatayspor’a galibiyeti getiren golü 90+6’da Dele Bashiru attı. Ceza sahası içinde topla buluşan Bashiru köşeye sert bir vuruş yaparak Uğurcan’ı avladı ve 3 puanı getiren isim oldu. Son dakika golüyle Hatayspor tribünleri ve teknik direktör Volkan Demirel müthiş bir sevinç yaşadı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 9 puanda kaldı, Atakaş Hatayspor ise 10 puana ulaştı. Ligde gelecek hafta Trabzonspor evinde Pendikspor’u konuk edecek, Hatayspor ise Karagümrük deplasmanına çıkacak.

TFF 1. Lig'de gecenin tek maçında;

Altay 1-1 Bodrumspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler