'Hayata bir es ver, Eskişehirspor'a nefes ver'

'Hayata bir es ver, Eskişehirspor'a nefes ver'

"Hayata Bir ES Ver, Eskişehirspor’a Nefes Ver" parolasıyla başlatılan kampanyanın tanıtım toplantısı Polisevi tesislerinde yapıldı. Kampanyaya ilgi katkıyı ise Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak yaptı.

Eskişehirspor yönetimi kulübü ayakta tutmak için, "Hayata Bir ES ver, Eskişehirspor’a nefes ver, 26’da 26" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Proje açılışına Vali Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Alay Komutanı Uysal Ağaoğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Kemal Şenocak, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, oda başkanları, taraftar temsilcileri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yöneticiler, teknik direktör Fuat Çapa, sportif direktör İzzet Erdoğan, İdari direktör Ayhan Taşçı ve çok sayıda davetli katıldı.

AYLIK 26 TL
Projeye destek olanlar her ayın 26'sında açılan banka hesabına 26 TL yatıracak. Senelik ise bu bağış 312 TL'yi buluyor. Proje sorumlusu Sevda Karaali ise yaptığı sunumda kendisinin ve ekip arkadaşlarının bu projeyi Çankırıspor'da başarıyla yaptıklarını, futbol kenti olan bir şehirde daha fazla ilgi olacağına inandığını söyledi. Toplantıda söz alan Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelierin bu kampanyaya sıcak baktığını, her zaman Es Es'in yanında olduklarını söyledi. Toplantıya katılan Celalettin Kesikbaş ile Nadir Küpeli de sanayi bölgesinde bu kampanyaya destek vereceklerini açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler