Hüseyin Aygünü kaçıranlar belirlendi

Hüseyin Aygün'ü kaçıranlar belirlendi

2 PKK'lının kimliğinin belirlendiği bildirildi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçıran iki PKK'lı teröristin kimlikleri belli oldu. Teröristlerin kimliklerin şimdilik gizli tutulduğu bildirildi. Teröristlerin KCK'nın şehir yapılanmasında yer aldıkları ve bir süredir güvenlik birimleri tarafından arandıkları belirtildi.

 

TERÖRİSTLERDEN BİRİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
 
Tunceli'de CHP'li milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçıran PKK'lı teröristlerden birinin kimliği belirlendi. 'Munzur Dersim' kod isimli Cihan Söylemez olduğu bildirildi.
ÖRGÜT SERBEST BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
PKK'ya yakın bir internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre terör örgütü, Tunceli-Ovacık karayolunda kaçırdığı CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ü serbest bırakacak. Açıklamada, "Hüseyin Aygün kısa sürede serbest bırakılacak" denildi.
 
SERBEST BIRAKILACAK MI?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Ali Kılıç, Hüseyin Aygün’ün bugün serbest bırakılacağına dair kendilerine bir duyum geldiğini söyledi.
 
ANKA’ya konuşan Ali Kılıç, kendilerine bu konuda bir duyum geldiğini belirterek, “Bir bilgi geldi, serbest bırakılacağına dair. Sanıyorum sayın vekilimiz serbest bırakılacak, bir duyumdu. Biraz sonra bırakılacağını umuyoruz. Aygün ile birlikte Ankara’ya döneriz inşallah” dedi. (ANKA)
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler