İmamoğlu’ndan milliyetçilik çıkışı: Hadi oradan, haddini bil! Sen kim oluyorsun

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Herkes eşit ve muteber olacak. Buradaki insanlara bakınca annemi, babamı, arkadaşlarımı görüyorum. 'Bana oy veriyorsan milliyetçisin yoksa değil' öyle mi? Hadi oradan, haddini bil." dedi.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Zonguldak’ta vatandaşlara hitap etti.

İmamoğlu’nun açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

"Millet İttifakı olarak vatandaşın sandıkta hakkını alacağı bir heyetiz. Liyakatli bir ekibiz.

Bu liyakatli ekip memleketi milletin evlatlarıyla yönetmeye geliyor. Millet geliyor. Ben her şeyi bilirim diyen insana hadi evine diyoruz. Horonu tek başına oynarım diyen akıl duvara toslar. Ben horonu milletimle oynarım.

"HADDİNİ BİL"

Herkes eşit ve muteber olacak. Buradaki insanlara bakınca annemi, babamı, arkadaşlarımı görüyorum. ‘Bana oy veriyorsan milliyetçisin yoksa değil’ öyle mi? Hadi oradan, haddini bil. Sen kim oluyorsun vatan evladına hain diyorsun?”

"BUNLAR AKLINI YİTİRMİŞ"

Seçimde oy veriyorsa iktidara milli irade, oy vermiyorsa darbeci. Bunlar aklını yitirmiş. Beş senedir dua ediyorum Allah’ım akıl ver diye. Faydasız. Yaradan ümidini kesmiş bunlardan. Keşke biraz akıl zuhur etseydi. Etmedi.

86 milyon insanı bir görmeyen bir avuç insan bu ülkeye zarar veriyorlar. Karşınızda kalbi buzlaşmış birini görebilirsiniz. Onu sevginizle, vicdanınızla o buzu eriteceksiniz.

Yalanla, dolanla, iftirayla milletimizi aldatıyorlar. Biz bu seçimi milletimiz için kazanacağız.

En çılgın projemiz hak, hukuk ve adalet olacak. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi. Hiç bir evladınızın hakkının yenmemesi demek. Mülakatla torpille bir avuç insanım girmemesi demek. 15 Mayıs'ta bu demokrasiye susamışlığı hep birlikte gidereceğiz.

GENÇLERE ÇAĞRI

Sevgili gençler bu seçim sizin seçiminiz. Ayrışmak yok, sağa sola kızarım öfkelenirim deyip oyunuzu ziyan etmek yok, oyunuzun adresi Millet İttifakı, Kılıçdaroğlu.

Biz sosyal yardımları tam 5 katına çıkardık 5. Süt dağıtacağız dedim, ‘Hani süt verecektiniz, görmedik' dedi.

130 bine yakın çocuğumuza günlük süt dağıtıyoruz. Çocukların eline sütü teslim ettik, kimse duymadı. Biz sizin gibi yardımın şovunu yapacak değiliz. İşte yerli ve milli olmaya buralardan bakacaksın.

14 MAYIS MESAJI

14 Mayıs'a çok az kaldı. Sandıklarda görev alacağınıza, Türkiye Gönüllüleri'ne katılacağınıza söz veriyor musunuz? Kazanıyoruz Zonguldak... Her şey çok güzel olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler