İYİ Parti Ankara'da 'önseçim' kavgası

İYİ Parti Ankara'da 'önseçim' kavgası

Akyurt, Altındağ, Çamlıdere, Çubuk, Güdül, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Pursaklar ilçelerini temsil edecek adayın belirlenmesi için yapılan oylamanın iptal edildiği belirtildi...

İYİ Parti'nin Ankara 2. Bölge'deki Milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında kavga çıktı.

ANFA salonlarında gerçekleştirilen temayül yoklamasında silahların patladığı olay yerine emniyet güçlerinin geldiği ve olayların yatıştığı öğrenilirken, eski Keçiören İlçe Başkanı ve sonrasında Ankara İl Başkanı adayı olan Serdar Tunç'un darp edildiği öğrenildi.

Akyurt, Altındağ, Çamlıdere, Çubuk, Güdül, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Pursaklar ilçelerini temsil edecek adayın belirlenmesi için yapılan oylamanın tamamlandığı ve oy sayımına geçildiği öğrenildi.

Adnan Beker'in ekibi ile Şenol Sunat'ın ekibi arasında arbede yaşandığı iddia edildi.

ADNAN BEKER SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adaylarından Adnan Beker, temayül yoklaması sonrasında alınan sonuçtan memnuniyetini dile getirdi ve; "İYİ Parti'mizin bugün gerçekleşen 28.Dönem Milletvekili Adaylığı temayül yoklamasında, şahsımı büyük bir teveccühle birinci sıraya çıkartan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hiç merak etmeyin; Ankara kazanacak, milletimiz kazanacak! Hep brlikte #TarihYazacağız!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler