Kara tahtaya baktılar diye DİSİPLİNE!

Kara tahtaya baktılar diye DİSİPLİNE!

"İl Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek" başlıklı haberimizde yer alan iki öğretmenin disipline verilme cezalarının gerekçesi çok daha vahim çıktı!

Sözcü18 sayfalarında dün yayınladığımız "İl Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek?!" başlıklı haberimiz içerisinde yer alan "... Çevredeki görevli öğretmenlerin de müdahalesiyle büyüyen olay sonucu İl Milli Eğitim Müdürü İ.B ve Ö.K hakkında soruşturma açılması talimatını veriyor." cümlesinin ayrıntıları çok daha vahim olarak karşımıza çıktı.

Haber Merkezimize ulaşan detaylar; 80. Yıl Cumhuriyet Lisesinde öğretmen İ.B. ile Ö.K'nin üç saatlik sınav süresi içerisinde sınıflarda görevlerini yerine getirirken, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in sınav salonuna girdiği anda iki öğretmenin salondaki kara tahtaya bakar durumda yakalanmaları!

İki öğretmenin gözlerinin kara tahta istikametinde olduğunu gören Müdür Yaşar Petek, her zamanki alışkanlığı ile olaya müdahil oluyor ve Çankırı'da eğitim camiasının son aylarda çokça yaşadığı olaylardan bir tanesi daha sınav salonunda yaşanıyor!

YAŞAR PETEK İDDİALARLA İLGİLİ KONUŞACAK

Sözcü18 sayfalarında yeralan haberler karşısında İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek sürdürdüğü sessizliği bozuyor. Kendisine ulaşan Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye "Gündeme taşıdığınız iddialarla ilgili olarak, gerekli izinleri aldığınız takdirde sizlere açıklama yapmaya hazırım" dedi. Müdür Petek "Şahsımla ilgili gündeme taşınan iddialardaki abartıları üzülerek izliyorum. Benim böylesi bir kişiliğimin olmadığını şahsımı yakından tanıyanlar iyi bilir. Ben üstlendiğim görevi en layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisindeyim. Bunun için ter akıtıyor ve emek harcıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler