Kız öğrenci TIR altında parçalanarak can verdi

Kız öğrenci TIR altında parçalanarak can verdi

Dersane öğrencisi 19 yaşındaki genç kızın ölümünü gören arkadaşları şoka girdi.

Arkadaşları ile birlikte gezmek için geldiği Samsun'da TIR'ın altında kalan 19 yaşındaki genç kız parçalanarak hayatını kaybetti.

Kaza, İlkadım ilçesinin Kıran Mahallesi Yeni Çevre Yolu Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali karşısında saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Samsun'un Çarşamba ilçesinde dershane öğrencileri hafta sonu gezici için Samsun'a geldiler. Otobüs terminali karşısındaki alışveriş merkezini geçen gençler, daha sonra Çarşamba'ya geri dönmek için terminali giderken Ramazan Akça (42) idaresindeki 55 K 0650 çekici, 55 K 1823 dorse plakalı TIR, yolu karşıya geçmek isteyen Sevdanur Özdeniz'e (19) çarptı.

Kazada, TIR altında kalan Sevdanur Özdeniz, arkadaşlarının gözleri önünde parçalanarak hayatını kaybetti. Yoldan çıkan TIR refüjdeki cam ağacına çarpıp yolu karşıya geçerek güçlükle durabildi. Arkadaşlarının gözleri önünde öldüğünü gören öğrenciler ise şok geçirdi. Öğrencilerden Samet Köse (19), refüj ortasına yatarak şoka girdi ve uzun süre kendine gelemedi.

Genç kızın cesedi otopsi için Gazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.TIR sürücüsü Ramazan Akça ise Unkapanı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (kaynak: haberturk.com-iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler