Liverpool, Bournemouth’a patladı: 9-0

Liverpool, Bournemouth’a patladı: 9-0

Sezona çok kötü başlayan ve ilk 3 haftayı 2 puanla geçen Liverpool, patlamayı ligin yeni takımı Bournemouth'a yaptı! Klopp'un ekibi, rakibini 9-0 mağlup etti.

İNGİLTERE Premier Lig’in 4. haftasında Liverpool ile Bournemouth karşı karşıya geldi. Anfield’da oynanan mücadeleyi ev sahibi takım gol şov yaparak 9-0 kazanmayı başardı.

Ligin ilk 3 haftasını galibiyetsiz geçen Liverpool, Manchester City'ye 4-0 ve Arsenal’a 3-0 yenilen rakibine gol yağdırdı. Ev sahibi takım ilk yarıyı 5-0 önde tamamlarken, Firmino 1 gol ve 3 asistle yıldızlaştı.

3’de Diaz, 6’da Elliott, 28’de Alexander-Arnold, 31. dakikada Firmino ve 45’te Van Dijk topu filelere gönderdi. Bu skor, Liverpool tarihinin en çok gol attığı ilk yarı olarak kayıtlara geçti.

İKİNCİ YARIDA DA DURMADILAR

Soyunma odasından dönen Liverpool durmadı, gol olup yağmayı sürdürdü! 46. dakikada Bournemouth stoperi Mepham topu kendi filelerine gönderdi: 6-0.

Maçın kahramanı Firmino 62. dakikada bir kez daha topu filelere gönderip Liverpool formasıyla 100. golünü attı. 80’de Carvalho durumu 8-0 yaparken 85. dakikada Luiz Diaz maçın skorunu 9-0 olarak belirledi.

Bu sonuçla Liverpool 5 puana yükselirken, Bournemouth 3 puanda kaldı.

Gelecek hafta Liverpool sahasında Newcastle United ile karşılaşacak. Bournemouth ise sahasında Wolverhampton’ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler