Liverpool - Newcastle United maçında Jürgen Klopp'un korku dolu anları...

Liverpool - Newcastle United maçında Jürgen Klopp'un korku dolu anları...

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Liverpool, Anfield'da karşılaştığı Newcastle United'ı 4-2 mağlup ederek en yakın rakibinin 3 puan önünde zirvede yer aldı.

ANFIELD'da büyük heyecana sahne olan olan karşılaşmada Liverpool, baştan sona üstün götürdüğü maçta Newcastle United'ı 4-2 geçerek liderliğini sürdürdü.

Liverpool'un galibiyet gollerini 49 ve 86. dakikalarda Mohamed Salah, 74. dakikada Curtis Jones ve 78. dakikada Cody Gakpo kaydetti.

Newcastle United'ın gollerini ise 54. dakikada Alexander Isak ve 81. Svan Botman attı.

SALAH PENALTI KAÇIRDI

Liverpool'de ikinci golünü penaltıdan kaydeden Mısırlı yıldız Mohamed Salah, 22. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı

Liverpool - Newcastle United maçında biz ne izledik öyle Tarihe geçen gol beklentisi rakamı, Jürgen Kloppun korku dolu anları...

DIAZ OFSAYTA TAKILDI

Kırmızılar'ın Luis Díaz ile bulduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Bu sonuçla puanını 45'e yükselten Liverpool, en yakın rakibi Aston Villa'nın 3 puan önünde lider durumda yer aldı. Newcastle United ise 29 puanla 9. sırada kaldı.

KLOPP BAKAMADI

Liverpool'un Alman Menajeri Jürgen Klopp, Mohamed Salah'ın takımını 4-2 öne geçiren penaltı golünde sahaya sırtını döndü.

Penaltı atışını heyecandan izlemeyen Klopp, gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

Liverpool - Newcastle United maçında biz ne izledik öyle Tarihe geçen gol beklentisi rakamı, Jürgen Kloppun korku dolu anları...

SALAH, LİVERPOOL FORMASIYLA LİGDE 150 GOLÜ GEÇTİ

Müsabakada 2 gol, 1 asist yapan, diğer golün de hazırlayıcısı olan Mohamed Salah, Premier Lig'de bir takımla 150 gole imza atan futbolcular arasına ismini yazdırdı. Mısırlı forvet, bu sezonki gol sayısını da 14’e yükselterek gol krallığında zirvede yer alan Erling Haaland ile gol sayısını eşitledi.

LIVERPOOL'DAN PREMIER LİG TARİHİ REKORU

Karşılaşmada çok üstün bir performans sergileyen Liverpool, tam 65 kez Newcastle ceza sahasında topla buluştu.

Müsabakada 4 gol atmayı başaran Liverpool, birçok gol fırsatını değerlendiremezken maçı 7.27'lik rekor gol beklentisiyle tamamladı. Newcastle karşısında 7.27 xG yakalayan Liverpool, Premier League gol beklentisi rekorunu kırdı.

Maçı 3 şutla tamamlayan kırmızı beyazlılar, bu maçta rakip ceza sahası içerisinde tam 65 kez topla buluşarak adeta gövde gösterisi yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler