Lucas Torreira’nın menajerinden açıklama: Lazio ile görüşeceğim

Lucas Torreira’nın menajerinden açıklama: Lazio ile görüşeceğim

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın menajeri Bentancur, futbol dünyasını sallayan bir açıklama yaptı: "Torreira için Lazio ile görüşme ayarladık"

GALATASARAY'ın yıldız futbolcu Lucas Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur, futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bentancur, İtalya basınına yaptığı açıklamada, "Torreira, Pescara’da büyük bir sezon geçirdi ve Sampdoria’da kendini kanıtladı. Arsenal’deki ilk yılında tartışmasız en iyi orta saha oyuncusuydu. Ancak şimdi futbol ve kişisel olgunluğa ulaştı ve geçtiğimiz sezon en parıldayan performansını sergiledi. Güvenle söyleyebilirim ki Galatasaray onu satışa çıkarmadı. Ayrıca bu sezon inanılmaz bir performansla tüm bonusları kolayca kazandı." dedi.

"O SATILIK DEĞİL, ANCAK İŞ İŞTİR"

Lazio’ya muhtemel bir transfer hakkında ise Bentancur, "Dürüst olmalıyım. Gelecek hafta kulüple resmi bir toplantım var, tekliflerini duymak için. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar ve Lucas her zaman İtalya’yı sevdi. Ancak çok net olmalıyım. O satılık değil, ancak iş iştir. Randevumuz var ve gideceğiz. Büyük bir kulüp olan Lazio’ya saygı göstererek, ne teklif etmek istediklerini duyacağız." şeklinde konuştu.

34 MAÇ VE 1 ASİST

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 34 maça çıkan ve 1 asist yapan Torreira, orta sahadaki çalışkan performansıyla sarı kırmızılı ekibin takım savunmasında kritik bir rol oynadı.

Galatasaray’ın 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal’den transfer ettiği 27 yaşındaki Torreira, daha önce İtalya’da Pescara, Sampdoria ve Fiorentina formaları giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler