Manisaspor, Beşiktaşı evinde vurdu: 3-2

Manisaspor, Beşiktaş'ı evinde vurdu: 3-2

Spor Toto Süper Lig'in

8. haftasında Beşiktaş, sahasında Manisaspor'a 3-2 mağlup oldu. Manisaspor'un gollerini 7'de Isaac, 52'de Dixon ve 69'da Yiğit atarken, Beşiktaş'ın sayıları ise 14'te Bobo ve 89'da Ernst'ten geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş olsa da 7. dakikada Simpson'un güzel arapasını iyi değerlendiren Isaac'in attığı golle Manisaspor golü bulmayı başardı. Golden sonra da iki net fırsatı harcayan Kırmızı-Beyazlılar karşısında Beşiktaş, golcüsü Bobo'nun biraz da şansı ile attığı golle durumu 1-1'e getirmeyi başardı ve ilk 45 dakika da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Manisaspor oldu. 52. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta arka direkte çok iyi yükselen Dixon kafayı vurdu ve konuk ekibi bir kez daha öne geçirmeyi başardı.

Bu golden sadece iki dakika sonra Manisaspor kontra atağını kesmek isteyen Tabata ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımı Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalmasıyla iyice morali bozulan Beşiktaş, 69. dakikada Yiğit'in attığı golle adeta yıkıldı: 1-3.

81. dakikada Manisa'da Eren kırmızı kart gördü ve Siyah-Beyazlılar, 89. dakikada Ernst'in kafasıyla durumu 3-2'ye getirdi. Bu golle birlikte umutlanan Beşiktaş, 4 dakikalık uzatma bölümünde ağları havalandıramayınca karşılaşma Manisa'nın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ: 2 - MANİSASPOR: 3

STAT: FİYAPI İnönü
HAKEMLER: Barış Şimşek, Mustafa Sönmez, Mehmet Metin

BEŞİKTAŞ: Hakan, Hilbert, Ferrari (Dk. 28 Zapotocny), İbrahim Toraman (Dk. 75 Onur), İbrahim Üzülmez, Ernst, Necip, Fink (Dk. 62 Holosko ), Tabata, Bobo, Nobre

MANİSASPOR: İlker, Ömer Aysan, Dixon, Kalabane (Dk. 22 Burak), Eren, Isaac, Mehmet Güven, Yiğit İncedemir, Murat Erdoğan (Dk. 83 Momha), Simpson, Makukula (Dk. 62 Yiğit Gökoğlan)

GOLLER: Dk. 7 Isaac, Dk. 52 Dixon, Dk. 69 Yiğit Gökoğlan (Manisaspor), Dk. 14 Bobo, Dk. 89 Ernst (Beşiktaş)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 54 Tabata (Beşiktaş), Dk. 81 Eren (Manisaspor)
SARI KARTLAR: 45 2 Tabata, Dk 71 Bobo, Dk. 75 Necip (Beşiktaş), Dk. 59 Eren, Dk 62 Yiğit İncedemir, Dk. 85 Momha, Dk. 89 Ömer Aysan (Manisaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler