Mardinde kaza: 4 ölü

Mardin'de kaza: 4 ölü

Mardin'de meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sadettin Sağlam'ın kullandığı 47 T 2166 plakalı otomobil, merkeze bağlı Kabala beldesi yakınlarında karşı yönden gelen ve henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 47 M 1526 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Sadettin Sağlam ile araçtaki Mehmet Batu olay yerinde, Nurten Sağlam ve Mehmet Sağlam (1) ise kaldırıldıkları Mardin Devlet Hastanesindeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 12 kişi ise Mardin Devlet ve Mardin Park hastanelerinde tedavi altına alındı.
 
Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan Mardin-Midyat karayolu, kaza yapan araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara da bir süre olay yerinde incelemede bulundu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 
 
BURSA'DA KAZA: 2 ÖLÜ
Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Güllüce köyü yakınlarında gece 02.00 sıralarında Bursa-İzmir Karayolunda meydana geldi. Süleyman Y. (37) yönetimindeki 35 F 3567 plakalı İstanbul’dan İzmir’e gitmekte olan otobüs, cami gezisinden dönerken, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuması üzerine Mustafakemalpaşa Güllüce kavşağında şarampole yuvarlandı.
 
İçerisindeki yolcularla şarampole yuvarlanan otobüs şöförü kazayı yara almadan atlatırken, olay yerine Bursa’dan ve civar ilçelerden çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.
 
Kaza sonrası yaralılar ambulanslarla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine ve Bursa’daki hastanelere sevk edildi. Meydana gelen kazada, Nurkadın E. (62) ve Sultan T.(28) hayatını kaybederken olay yerinden kaçan sürücü Süleyman Y. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, yan yatan otobüs vinçler yardımı ile devrildiği yerden çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler