Mauro Icardi’nin Galatasaray’a transferi: 12 milyon Euro’luk rekor ücret

Mauro Icardi’nin Galatasaray’a transferi: 12 milyon Euro’luk rekor ücret

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, rekor bir ücretle Galatasaray'a dönüş yapıyor. 12 milyon Euro'luk bu dev anlaşmanın ve Icardi'nin Galatasaray'a dönüş yolculuğunun detayları...

TÜM yolların Mauro Icardi'ye çıktığı Galatasaray'da mutlu son artık çok yakın.

Teknik Direktör Okan Buruk'un "Döneceği için giderken vedalaşmadım" dediği Arjantinli futbolcu için ekonomik engeller aşıldı. Sponsor desteği ile yıllık ücret Türk futbol tarihinde görülmemiş bir şekilde bonuslarla 12 milyon Euro'ya çıktı. Yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini ve Türkiye'de çok mutlu olduğunu söyleyen Icardi de böylece transfere yeşil ışık yaktı.

ARABİSTAN’I İSTEMEDİ

Suudi Arabistan'da forma giymek istemeyen 30 yaşındaki golcü, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kulübü PSG de bonservis konusunda zorluk çıkarmayacak. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımda oynamak istediğini gitmeden yönetime ileten ve kalma şartlarından biri olarak bunu ifade eden Icardi, yapılacak transferleri de yakından takip ediyor. Yıldız golcünün alacağı maaşın çok büyük bir kısmını sponsor bir şirket karşılayacak, bütçe şaşmayacak.

TORREIRA’YA İZİN YOK

Adı İtalyan takımlarıyla anılan Lucas Torreira'ya Okan Buruk'tan tam koruma geldi.

Tecrübeli çalıştırıcı, orta sahada tüm organizasyonu etrafında şekillendirdiği Uruguaylı oyuncunun satılmasını istemiyor. Yönetim de Buruk'un net kararı sonrası Torreira için gelen teklifleri değerlendirme dışında tutuyor.

ÜÇLÜ PAKET OLABİLİR

PSG’den Icardi için geri sayıma geçen, Leandro Paredes'i imza aşamasına getiren Galatasaray transfer paketini 3 futbolcuya çıkarmayı hedefliyor.

Juan Bernat.

FootMercato'da yer alan habere göre Fransız ekibi, sarı-kırmızılılara Juan Bernat'ı da önerdi. 30 yaşındaki İspanyol sol bekin transferine sıcak bakan Aslan, 3 oyuncuyu birden kadrosuna katmak için pazarlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler