Meclis TV kapalı, Melda Onur TV açık

Meclis TV kapalı, Melda Onur TV açık

CHP'li Onur Meclis'ten tabletle canlı yayın yapacak.

AK Partili dört eski bakan hakkında bugün TBMM Genel kurulu'nda yapılacak olan soruşturma önergesi görüşmelerinde Meclis TV yayın yapmayacak. 

Meclis TV'nin yayın yapmaması nedeniyle eski gazeteci ve CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, tabletiyle Genel Kurul'dan, internet üzerinden canlı yayın yapacak.

ONUR: ARALARDA ŞARJ EDECEĞİM
Onur Hürriyet'e yaptığı açıklamada, görüşmelerin çok uzun süreceğini tahmin ettiğini ve "tabletinin şarjının izin verdiği ölçüde", TBMM Genel Kurulu'ndan yayın yapacağını söyledi. Verilen aralarda ve oylamalar sırasında da tableti şarj edeceğini kaydeden Onur, "Uzun süreceği için, tek başıma çok da zor olacak. Ancak arkadaşlarım"la nöbetleşe yaparım. Ben yorulduğumda arkadaşlarım devreye girer dedi.

"MECLİS BAŞKANI'NIN HİÇ Mİ İNİSİYATİFİ YOK"
Böyle bir günde Meclis TV'nin kapalı olmasını eleştiren CHP'li Onur, "TBMM Başkanı'nın Meclis TV'yi açtırmak için hiç mi inisiyatifi yok. Kendisine bu soruyu yöneltiyorum. Eğer Meclis TV'yi açtırmak konusunda inisiyatifi hiç yoksa, Meclis'i kim yönetiyor onu bilelim" diye konuştu.

MECLİS TV PAZARTESİ YAYIN YAPMIYOR
Meclis TV, pazartesi günleri yayın yapmıyor. AK Parti'nin, fezleke görüşmeleri için özellikle Pazartesi gününü seçmesi, diğer muhalefet partileri tarafından eleştirilmişti. 

YAYINI İZLEMEK İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler