Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de

Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe uzun süredir temas halinde olduğu Mesut Özil transferini resmen açıkladı.

Fenerbahçe, taraftarların heyecanla beklediği Mesut Özil'i KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

"GURURLA TAŞIYACAĞIM"
Mesut Özil, NTV'de yayımlanan "Yüzde Yüz Futbol" programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım. Konuşmalarımdan da bellidir ben Fenerbahçeliyim. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye geleceğim için çok mutluyum. Allah'a şükür oldu. O yüzden çok mutluyum ve heyecanlıyım. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. İnşallah da formayı gururla taşıyacağım ve takım için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, form durumuyla ilgili olarak da; "Birinci takımla antrenman yapıyordum. Son olarak Almanya'ya uğramıştım. İngiltere'ye döndüğüde de karantina altındaydım. Bayadır maç oynamıyorum ama vücut olarak fitim" şeklinde konuştu.

KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYECEK?
Öte yandan Fenerbahçe'ye transferi kesinleşen Mesut Özil'in Fenerbahçe'de 10 numaralı forma Samatta'da olduğu için memleketi Zonguldak'ın plakası olan 67 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

32 Yaşındaki futbolcunun, Twitter hesabından 67 numaralı bir paylaşım yapması dikkat çekti.

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, bu gece saat 00.15'te İstanbul'da olacağı aktarıldı. Saatin hava koşullarına göre değişiklik gösterebileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. TSİ 20.30'da İngiltere'nin başkenti Londra'da olması planlanan TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini 00.15'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler