Metin Akpınar'ın kızından basına hodri meydan! Hangi gazetecileri işaret etti

Metin Akpınar'ın kızından basına hodri meydan! Hangi gazetecileri işaret etti

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızları ile arasındaki gerilim artarak devam ediyor

DUYGU Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adlı ikiz kardeşler, mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızları olduklarını kanıtlamıştı. Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen kızlar babalarıyla bir türlü uzlaşamadı.

Geçtiğimiz günlerde babası Metin Akpınar'ın, aldığı fakirlik belgesini iptal ettirmek istediğini iddia eden Nebioğlu; "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" sözleriyle babasına sosyal medyadan tepki göstermişti.

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'ya yüklendiği iddiaları basında çıkınca Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

Doğduğu yıllarda görev yapan gazetecilere çağrıda bulunan Nebioğlu, pek çok ünlü çocuğunun yurtlara verildiğini, yurt dışına gönderildiğini iddia etti. 20 yıldır araştırma halinde olduğunu belirten Nebioğlu paylaşımını sonlandırırken uzun bir video paylaşımı yapabileceği imasında bulundu.

Duygu Nebioğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer alıyor:

"Beni doğuran kadın hedef tahtasına benzemiyor da, ancak o günlerden bugünlere, birilerini hedef göstererek geliniyor demek ki.

Tabuları kırmak için öyle iki tır kamyon okumanıza gerek yok, okuyanları da görüyoruz. İç sessiniz zaten kendi tabusuna yenik düşüyor ise hedefiniz en son kendiniz oluyorsunuz. :)

Olay bu kadar basit ! Ben Annemi hedef almadım Çağrı yaptım, ona ulaşmak da benim gayemdir.

Sizler yeşilçamsınız bizler karaçam mıyız ?
Hayır ben paralı bir dünyada yaşıyorum, derdim para oluyor da
Siz parasız dünyada mi yaşıyorsunuz ?
Beni niye oraya almıyorsunuz derler adama.

1987 / 1988 / 1989 yılındaki gazeteciler özellikle Hürriyet gazetesinde çalışan gazeteciler! Ve muhteşem sırları !

Hala gerçekleri ve bildiklerinizi anlatmanız için zamanınız var. Ve o yılların sanatçıları ..............................
Tercih sizin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler