Reyhanlıda ölenlerin kimlikleri

Reyhanlı'da ölenlerin kimlikleri

Reyhanlı'da yaşanan terör saldırısının üzerinden saatler geçtikçe ölenlerin de kimlikleri netleşiyor.

Reyhanlı'daki patlamalarda 44 yaşındaki Nadire Kuvvet ile 3 yaşındaki yeğeni Fatma Erboz'un yaşamını yitirdikleri belirtildi.

BABASI KARAMAN'DA UZMAN ÇAVUŞ
Patlamanın yaşandığı belediye binası yakınındaki bir avukatlık bürosunda sekreter olarak görev yapan Nadire Kuvvet'in temizlik yaparken, yeğeni 3 yaşındaki Fatma Erboz'un da yanında bulunduğu ve birlikte öldükleri ortaya çıktı.
 
Fatma'nın babasının Karaman'da uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.
 
"OĞLUM VE YEĞENİM ÖLDÜ"
Patlamada yaralı kurtulan Mehmet Ceyhan, işyerinde otururken patlama olduğunu ve patlamada 33 yaşındaki oğlu ile 45 yaşındaki yeğeni Ahmet Uyar'ın hayatını kaybettiğini, söyledi. Patlamanın yaşandığı yerden otomobiliyle geçtiğini söyleyen Serkan Reşit Çevik ise "Patlamayla birlikte aracım alev aldı. Aracın ön camını kırarak dışarı çıktım. Ama aracım tamamen yandı" dedi.
 
PATLAMADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ
İlçedeki iki ayrı patlamada hayatını kaybedenlerin kimlikleri güçlükle belirlenebildi. Patlamadan sonra geçen 20 saatlik sürede ölen 46 kişiden 33'ünün isimleri belirlendi.
 
Aralarında olay yerinden geçmekte olan bir doktorun da bulunduğu saldırıda yaşamlarını yitiren kişilerin isim listesi şöyle:
 
Nadire Kuvvet (44), Fatma Erboz (3), Ahmet Ceyhan (33), Ahmet Uyar (45), Hulusi Temur (71), Fehmi Karaca (69), Ahmet Okyay (33), Mustafa Yetinç, Azize Yumuşak, Tahrir Yumuşak, Yusuf İşgör (22), Murat Yelli (17), Abdo Ersürer (40), Fidan Ersürer, Fidan Zor (40), Meryem Zor (14), Zeynep Zor, Mehmet Ali Şamiloğlu (28), Hakan Çalım (40), Ahmet Hamdi Bozkaya (33), Abdulkadir İşcan (14), Zahide Kuday, Dr. Nihat Dağ, Mehmet Şimşek, Murat Yeliz, Mahmut Ayaz, Mehmet Selim Arslan, Koray Cüredioğlu, Oğuzhan Tuna, Oğulcan Tuna, Hüseyin Çolak, Ali Diker (30), Nihal Şimşek (25).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler