Samsunspor 1-2 Beşiktaş

Samsunspor 1-2 Beşiktaş

Nefes kesen maçın son dakikalarında Beşiktaş, Samsunspor karşısında 2-1'lik dramatik bir zafer elde etti. İlk yarıda yoğun yağmur nedeniyle zaman zaman görüş mesafesi kısaldı.

TRENDYOL Süper Lig 13. hafta maçında Samsunspor’a konuk olan Beşiktaş, zor anlar yaşadığı deplasmanda son dakikalarda gelen golle 2-1 kazandı. Son 5 deplasman maçının dördünü kaybeden Beşiktaş, talihsizliğini de kırmış oldu.

Maçın 17. dakikasında penaltı atışını kaçıran ancak dönen topu tamamlayan Cenk Tosun, Beşiktaş’ı öne geçirdi. Ev sahibi Samsunspor, 25. dakikada Marius Mouandilmadji’nin volesiyle yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda birçok net fırsattan yararlanamayan ve öne geçme şanslarını harcayan Samsunspor, 84. dakikada Omar Colley’in golüyle yıkıldı. Colley’in golü Beşiktaş’ın sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 25 yaptı ve üçüncü sıraya yükseldi. Samsunspor ise 8 puanda kaldı. Beşiktaş, Avrupa’da Club Brugge’ü ağırladıktan sonra ligde Ankaragücü’ne konuk olacak. Samsunspor ise, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Kayserispor 1-1 Adana Demirspor
Antalyaspor 0-0 Çaykur Rizespor
Fenerbahçe 2-1 Karagümrük

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Çorum FK 3-0 Altay
Eyüpspor 2-1 Manisa FK
Göztepe 2-0 Tuzlaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler