Samsunspor 2-0 Sivasspor

Samsunspor 2-0 Sivasspor

Tehlike hattından çıkmak isteyen Samsunspor, iç sahadaki iyi formunu devam ettirip Sivasspor'u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Maçı iki takım da 10'ar kişiyle tamamladı.

TRENDYOL Süper Lig'in 20. haftasında Samsunspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-0 kazanmayı başardı.

Sahasında çıktığı son 3 maçta 7 puan toplayan Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Van Drongelen ile 36. dakikada Holse kaydetti.

Sivasspor'da Fode Koita 60. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Samsunspor'da da Dimata 84 ve 89. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından oyuna dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Samsunspor 21 puanla 16. sıraya yükselerek ve tehlike hattının dışına çıktı. Sivasspor da 25 puanla 11. sırada haftayı tamamladı.

Ligin 21. haftasında Samsunspor, 21 Ocak Pazar günü Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Sivasspor da aynı gün sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Karşılaşma öncesi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin adı tek tek anons edildi. Taraftarlar şehitlerin adı okunurken 'burada' diye tezahürat yaptı.

Sahaya ısınmak için çıkan iki takım futbolcularının üzerinde 'başımız sağ olsun' tişörtleri yer aldı.

Samsun ekibi karşılaşmaya siyah pankart ile çıktı.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
İstanbulspor 0-0 Konyaspor
Antalyaspor 1-1 Trabzonspor
Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Manisa FK 2-1 Kocaelispor
Çorum FK 2-1 Tuzlaspor
Ümraniyespor 1-1 Gençlerbirliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler