Serdar Paşabeyoğlu: Önümüzdeki 4 yıllık döneme talibiz

Serdar Paşabeyoğlu: Önümüzdeki 4 yıllık döneme talibiz

12 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri üyelikleri seçimlerine 'Mavi Liste’den aday olan iş insanı Serdar Paşabeyoğlu dün bir basın toplantısı düzenledi.

12 EKİM Çarşamba günü yapılacak olan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri üyelikleri seçimlerine 'Mavi Liste’den aday olan iş insanı Serdar Paşabeyoğlu dün bir basın toplantısı düzenledi.

Serdar Paşabeyoğlu, "Gündem malum: Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri. 12 Ekim’de icra edilecek. Biz bu seçimde Mavi Liste olarak isimlendirdik. Mavi Liste’nin önderliğini de ben Serdar Paşabeyoğlu olarak yapıyorum. Ekibimiz önemli isimlerden oluşuyor." şeklinde konuştu.

"GENÇ DİNAMİK BİR KADRO OLUŞTURDUK"

Genç ve dinamik bir kadro oluşturulduğunu ifade eden Paşabeyoğlu, "Niyetimiz halis. Genç dinamik bir kadro oluşturduk. İçimize sinen bir ekibimiz oluştu. Biz 12 Ekim’de seçmenlerimizden talebimiz oluşumumuza destek olması. İnşallah meslektaşlarımızdan yetkiyi alırız. İşi dinamik etkin bir şekilde sağlam ve etkin bir iradeyle yapmak istiyoruz. Seçmenimizin Oda'dan beklentilerini iç içe anlatıyor olabilmek istiyoruz. Bütün sorunların çözüm noktası olabilmeyi hedefliyoruz. 9 meslek komitemizin sağlıklı, etkin ve sektöre hakim bir şekilde meslek meclislerinde toparlayıp, Oda meclisimize, Oda meclisimizden de oda yönetimimize aktarılmasıdır. Bunları yaptığımız zaman da ortaya ciddi bir iş çıkar." dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ 4 YILLIK DÖNEME TALİBİZ"

Göreve talip olduklarını ifade eden Serdar Paşabeyoğlu, "Eğer meslektaşlarımızdan yetki alıp Oda Meclisi'ne giriyor olabilirsek başımızı kaşıyacak vaktimiz olmaz. Yapacağımız bir dünya iş var. Biz bunları yapıyor olmak isteyeceğiz. Önümüzdeki 4 yıllık döneme talibiz. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımız değerli insanlar. Bir çoğuyla da arkadaşız. Bu bizim daha iyi, onların daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Birbiriyle entegre olarak çalışabilecek bir ekip oluşturmak istiyoruz. Biz seçmenize şunu söyleyelim; Bize bu noktada inanıyorlarsa biz bu işi yapıyor oluruz." dedi.

Serdar Paşabeyoğlu, "12 Ekim seçimlerinin kesin seçmen listesi bize 5 Ekim’de ulaştı. Bize ‘6 aydır neredeydiniz?’ diyen seçmenlerimize bunu belirtmek isterim. 1 hafta içerisinde ne yapıyor olabilsek bunun içerisindeyiz. Ben bekliyor olurdum ki şu zaman biraz daha açık olsun. Seçim takviminde 21 Eylül’dü. Nihai listeleri 5’inde aldık." ifadelerine yer verdi.

Seçilmeleri durumunda ciddi mesai harcayacaklarını belirten Paşabeyoğlu, "Mesele Çankırı’nın ticareti ve sanayisidir. Kimseyle iddialaşmadan bu konuda kendimizi liyakatli görüyoruz. Biz buna inanıyoruz. Seçmenimiz bizi bu şekilde değerlendirir ve oyunu bizim lehimize kullanırsa biz 4 sene ciddi mesai harcayarak yapılan işleri bir standarta oturtacağız" ifadelerine yer verdi.

serdar-pasabeyoglu-cankiri-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler