Sevda Karaali Genel Kurulda Divan Üyesiydi

Sevda Karaali Genel Kurulda Divan Üyesiydi

Futbol Federasyonu'nun Ankara'da düzenlediği genel kurulda, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali Divan Kurulu üyesi olarak görev aldı.

Futbol Federasyonu'nun Ankara Sheraton Otelinde düzenlediği Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, genel kurulda divan üyesi olarak görev aldı.

Önerge reddedildi

Ankara'da gerçekleştirilen TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların, bir kereye mahsus olarak değiştirilmesi kabul edilmedi.

Aylardır tartışılan 58. maddenin görüşüleceği Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Genel Kurul'da "haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanacak yaptırımların bir kereye mahsus değiştirilmesi" önergesi kabul edilmedi.

Ankara Sheraton Oteli'nde 25 dakika gecikmeli olarak saat 11:25'te başlayan Genel Kurul yaklaşık 4 saat sürdü. Genel Kurul'da son olarak eleştirilere yanıt vermek için söz alan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın delegelere hitaben yaptığı ''duygusal'' konuşma sonrası Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, değişiklik önergesini oylamaya sundu.

Yapılan açık oylama sonucunda, küme düşme cezasının puan silmeye çevrilmesiyle ilgili değişiklik önerisi reddedildi.

Ankara’daki Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda Türk futbolunun kaderine yön verilecek. Sheraton Otel’deki toplantı gecikmeli olarak saat 11.25'te başladı.

BOMBA ARAMASI YAPILDI
Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde emniyet mensupları toplantının yapılacağı salonda bomba araması yapıldı.

Öte yandan bu tarihi kongreyi rekor sayıda emniyet birimi kordu. Otelin güvenlik personelinin yanı sıra TFF'nin anlaşmış olduğu özel güvenlik firması ve Ankara Emniyeti'ne bağlı mensuplarla toplam 480 emniyet görevlisi otel çevresi ve otel içinde önemler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler