Sinan Ateş suikastı soruşturması… Üçüncü kez gözaltına alındı!

Sinan Ateş suikastı soruşturması… Üçüncü kez gözaltına alındı!

Sinan Ateş suikastında yeni gelişme... İki kez serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alındı. Bir avukat da gözaltında...

ESKİ Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt, geçen yıl 30 Aralık günü Çankaya'da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, iki çocuk babası Ateş hayatını kaybetti.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine daha önce 2 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan ve MHP milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde çıkan eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alındı. Avukat Serdar Öktem'le birlikte MHP'de 'özel kalem müdürü' olarak görev yapan Emre Y'nin gözaltında olduğu öğrenildi.

Dün de gözaltına alınan şüpheliler A.A ve Ç.Z’nin tutuklandığı açıklanmıştı.

SEMİH YALÇIN'DAN YANIT

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanlarının bulunmadığını belirtti.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, bugün sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan "MHP genel başkan yardımcısının özel kalemi Emre Yüksel gözaltına alındı" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Semin Yalçın, şunları kaydetti:

"MHP Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcılarının özel kalem kadrosu olmadığı gibi genel merkezde veya TBMM MHP Grubu'nda herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanımız bulunmamaktadır. Geçmişte de böyle bir çalışanımız olmamıştır. Bu husus, devletin SGK kayıtlarından da açıkça anlaşılabilir. Haberler tamamıyla gerçek dışıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler