Siz de gönderin çocuklarınızı askere hadi bakalım

Siz de gönderin çocuklarınızı askere hadi bakalım

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte ünlü isimler Hatay’a Mehmetçik’e destek ziyaretinde bulunmuşlardı. Şarkıcı Demet Akalın da her etkinliğe aynı isimlerin gittiğini ifade ederek duruma tepki göstermişti.

Etkinliği düzenleyen firmanın sahibi Polat Yağcı da “Kendisini çağıracaktık ancak ulaşamadık” ifadelerini kullandı. Ziyarete katılan İbrahim Tatlıses de “Demet 'yusuf yusuf'tan gelemedi” dedi.

Tüm bunlara şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yanıt verdi. İbrahim Tatlıses’e, “Erkek kardeşim 2 mayısta askere gidiyo! Bana yusufyusuf diyen İbrahim Tatlıses!!! Yazık!!!!sızde gönderin çocuklarınızı hepiniz gönderin hadi bakalım!!!! Korksam iki ay önce İşin Karacayla başvurmam  gitmek için!!” şeklinde cevap veren Demet Akalın, organizasyonu yapan Polat Yağcı’ya da sert çıkarak şöyle yazdı:

“Sinirden boynum zaten pert elim ayağam titriıo ya!!!!ne zor ya evet çağarmadım demek ! Yapsın açıklamasını polat efendı! Düne kadar adresime kadar menajerime kadar yolluyodu!! Davet etmedim edemedim de ! Gerçekleri söyle düne kadar ulaşıodu elime!telefonumuz belli adresimiz belli!öyle aradım ulaşamadım a sığınma gerçek değil çünki!!! @PolatYagci”

Akalın mesajlarında Gökçeklerin kanalındaki habere de tepki göstererek şunları yazdı:

“Doğru yazın haberi ben nereye laf atıorum! Bana yusuf yusuf korkak diyene cevap veriyorum !! Sabah sabahhh rüyamda görmüyorum ben bunları!!!!”

Dün de 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, "Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı" demişti.

İşte o mesajlar:

twitter-mesaj-demet-akalin-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler