Survior Yasin'e eski eşten haciz şoku!

Survior Yasin'e eski eşten haciz şoku!

Survivor yarışmasına dönmeye hazırlanan Yasin Obuz'un eski eşine ödeme yapmadığı için adına haciz işlemleri başlatıldığı belirtildi...

Katıldığı programlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni Yasin Obuz şimdilerde Survivor All Star 2022 sezonuna katılmak için hazırlık yapıyor. Gönüllüler takımında yer alan isim adaya dönmek için gün sayarken eski eşinin iddialarıyla yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada "1,5 yıl önce boşandım" diyen Obuz'un astrolog olan ve aynı zamanda modellik yapan eşi Yasemin Türen'den yeni boşandığı ortaya çıktı. Eşini mağdur ettiği öne sürülen Obuz hakkında, mahkemece tam kusurlu bulunmasıyla eski eşine tazminat ödemesine karar verildi. Ancak ünlü isim nafaka, maddi ve manevi tazminatları ödemeyince işlerin seyri değişti.

Obuz'un eski eşi "İstememe rağmen eve erkek getiriyordu. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm, aldatıldım" demişti Mahkeme tarafından haklı bulunan eski eşine maddi manevi tazminat ve nafaka ödemesine hükmedilen Obuz ödeme yapmadı.

yasemin-turen-resim-012.jpeg
Astrolog ve model Yasemin Türen

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Obuz'un eski eşine ödeme yapmadığı için adına haciz işlemleri başlatıldığı öğrenildi.

Mahkeme, Yasin Obuz'un Yasemin Türen'e 12 bin lira tedbir nafakası; 10 bini maddi, 20 bini manevi olmak üzere toplamda 42 bin lira ödemesine hükmetmişti. Yasal faizlerle beraber 63 bin 279 lira ödeme yapması gereken fenomenden parayı alamayan eski eş, avukatı aracılığıyla yasal işlem başlattı.

Obuz'un, kurduğu şirketteki hissesine haciz kondu. Katıldığı yarışmalardan alacaklarına da haciz müzekkeresi gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler