Survivor 2016'da yayın yarıda kesildi - Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı ve..

Survivor 2016'da yayın yarıda kesildi - Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı ve..

Survivor 2016'da bu akşam yarı final heyecanı yaşanıyordu fakat İstanbul'dan gelen haber yarışmanın seyrini değiştirdi.

Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir gece yaşanıyordu ki gelen acı haber yarışmanın reklam arasında ekip tarafından Acun Ilıcalı'ya iletildi. Survivor'da yarı final eleme akşamında izleyiciler kimin elendiğini merakla bekliyordu. Survivor 2016'da oylama sürerken Acun Ilıcalı yaşanan gelişme ile ilgili kısa bir açıklama yaptı ve programı yarıda kesti..

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı şunları söyledi:

"Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz."

Survivor 2016 yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu

SURVİVOR'DA DAMLA'DAN ACUN'U ŞOKE EDEN İTİRAF!
Survivor'da final öncesi Damla'dan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Survivor'da yarı finalde Atakan'ın rakibi olan Damla Can, "Fikir ayrılıklarımız çok fazlasıyla oldu. Çok enteresandır, Nagihan'la hiç konuşmamız olmadı. Bir tek son gün hep birlikte yemek yaptık. Çünkü iki kızın mücadelesi farklıydı. Nagihan'la çok konsantre olmuş şekilde mücadele ettik. Oyun öncesi birbirimize başarılar bile dilemedik. Belki de profesyonel bir bakış açısı yakalamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Bu olayı son günü duyduğum zaman Survivor'daki en büyük şoklarımdan birini yaşadım. Aynı adada 1.5 ay ay yaşayıp tek kelime konuşmadan buraya geldiniz" şeklinde konuştu.

Survivor 2016'nın şampiyonu bu akşam yapılacak Atakan - Serkay mücadelesi ile belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler